Flere og flere flyver med Alsie Express

8. april 2017 Erhverv

Alsie Express sikrer i årets første kvartal Sønderborg Lufthavn en stigning i passagertallet på 28  procent. Det svarer til at Alsie Express i de første 3 måneder af 2017 har befordret 3250 flere passagerer mellem Sønderborg og København sammenlignet med samme periode i 2016.

”Vi glæder os meget over den store fremgang, vi ser på ruten mellem Sønderborg og København. Det er et klart tegn på, at de nye kampagneprodukter Alsie Express udbyder bliver godt modtaget.” siger adm. direktør Lone Koch i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sammenligningen med 2016 skal ses med et lille forbehold, fordi påsken sidste år faldt i marts og ikke som i år, i april.

Fokus på kunderne

”Nu ser vi frem til næste kvartals resultater og på de tiltag der ligger i de kommende måneder”, siger Lone Koch. Fra den 27. marts trådte et tilrettet trafikprogram i kraft, ligesom Alsie Express fra maj måned indsætter en ekstra søndagsafgang.

Alt sammen for at tilgodese de rejsendes behov for fleksibilitet.

”Ser vi fremad, byder de kommende måneder på rigtig mange spændende nye rejser ud af Sønderborg Lufthavn”, siger Christian Berg, Lufthavschef i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den kommende informationsaften om Gislevs rejser til Toscana og Sardinien er udsolgte, ligesom de første rejser til selvsamme destinationerne er det.

Seneste bud på en charterrejse med Alsie Express fra Sønderborg Lufthavn er til Wien i september.

Det er et samarbejde med Seadane Travel, som også kan berette om særdeles stor interesse.

Sammen kan Alsie Express og Sønderborg Lufthavn altså konstatere, at de ved fælles hjælp og idérigdom har fået sat Sønderborg på landkortet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. maj 2023 Erhverv, Sønderborg

Kommunen rokerer i ledelsen

30. maj 2023 Erhverv

Carina Scheelke stopper den 10. juni som HR-chef i Sønderborg Kommune. Det er et ønske om at flytte tættere på børn og børnebørn, der gør, at Carina Scheelke rykker til Silkeborgområdet, hvor hun har fået job som afdelingsleder i Silkeborg Ungdomsskole. Derfor konstitueres Leder af Sundhedscenteret Christina Bakke som ny chef for HR i de […]

Læs mere...