Flere og flere flyver med Alsie Express

8. april 2017 Erhverv

Alsie Express sikrer i årets første kvartal Sønderborg Lufthavn en stigning i passagertallet på 28  procent. Det svarer til at Alsie Express i de første 3 måneder af 2017 har befordret 3250 flere passagerer mellem Sønderborg og København sammenlignet med samme periode i 2016.

”Vi glæder os meget over den store fremgang, vi ser på ruten mellem Sønderborg og København. Det er et klart tegn på, at de nye kampagneprodukter Alsie Express udbyder bliver godt modtaget.” siger adm. direktør Lone Koch i en pressemeddelelse.

Sammenligningen med 2016 skal ses med et lille forbehold, fordi påsken sidste år faldt i marts og ikke som i år, i april.

Fokus på kunderne

”Nu ser vi frem til næste kvartals resultater og på de tiltag der ligger i de kommende måneder”, siger Lone Koch. Fra den 27. marts trådte et tilrettet trafikprogram i kraft, ligesom Alsie Express fra maj måned indsætter en ekstra søndagsafgang.

Alt sammen for at tilgodese de rejsendes behov for fleksibilitet.

”Ser vi fremad, byder de kommende måneder på rigtig mange spændende nye rejser ud af Sønderborg Lufthavn”, siger Christian Berg, Lufthavschef i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den kommende informationsaften om Gislevs rejser til Toscana og Sardinien er udsolgte, ligesom de første rejser til selvsamme destinationerne er det.

Seneste bud på en charterrejse med Alsie Express fra Sønderborg Lufthavn er til Wien i september.

Det er et samarbejde med Seadane Travel, som også kan berette om særdeles stor interesse.

Sammen kan Alsie Express og Sønderborg Lufthavn altså konstatere, at de ved fælles hjælp og idérigdom har fået sat Sønderborg på landkortet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. januar 2022 COVID-19, REGIONALT

Regionen inviterer til fjerde stik

19. januar 2022 COVID-19

Regionens sygehuslæger vil i de kommende dage begynde at henvise de patienter, som opfylder kriterierne til en 4. Corona-vaccination. Hvis sygehuslægen vurderer, at det er relevant med en 4. vaccination, vil man fra midten af den kommende uge og frem modtage en invitation i sin e-Boks. Man skal derfor ikke selv kontakte egen læge med […]

Læs mere...