Flere og flere langtidslejer bil hos Europcar

9. juli 2016 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Europcar i Sønderborg oplever en stigning i antallet af langtidsudlejninger – blandt andet til nyansatte. De vælger den fleksible lejeløsning, indtil prøveperioden er ovre, og de har større tryghed i ansættelsen.ERC-MLB2k[1]

Med et nyt job langt fra hjemmet er det ofte nødvendigt med en ekstra bil i indkørslen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men ifølge Europcar på Ringgade i Sønderborg er der en klar stigning i antallet af nyansatte, der i de første måneder vælger den fleksible løsning at langtidsleje en bil i stedet for at suse ned til bilforhandleren og skrive under på en købsaftale.

Artiklen fortsætter under annoncen

Faktisk oplever biludlejningsselskabet en mangedobling i antallet af nyansatte, der benytter sig af tilbuddet om månedsleje.

“Folk har taget ved lære af krisen og tænker sig bedre om, inden de bruger en masse penge på en ny bil.

Artiklen fortsætter under annoncen

Stigningen i antallet af månedsudlejninger på to-tre måneder er især båret af nyansatte, der gerne vil vente til efter prøveperioden med at købe egen bil”, siger Jens Peter Jensen, afdelingsleder i Europcar Sønderborg i den pressemeddelelse.

I princippet minder månedsleje meget om leasing, men adskiller sig på nogle afgørende punkter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den månedlige ydelse er lidt højere, men til gengæld er det en mere fleksibel løsning, der kun løber én måned ad gangen i modsætning til minimum et år ved leasing. Samtidig er lejere automatisk dækket af ansvars- og kaskoforsikring, hvilket øger gennemsigtigheden.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58).

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. april 2021 Kultur, Sønderborg

Flaget ved Dybbøl Mølle blev hejst

18. april 2021 Kultur

Søndag klokken 8:00 gik flaget til tops på Dybbøl Skanse og det var Hjemmeværnet, som stod for seancen. J. P. Rasmussen havde kommandoen og fortalte blandt andet om mindestenen, som står på Dybbøl Banke. Han er blandt dem, der kender rigtigt meget til Dybbøldagen, hvor han har haft kommandoen hele 14 gange. “De første syv […]

Læs mere...