Flere påsatte brande i Ringriderfestens Børneland i nat – politiet efterlyser vidner

14. juli 2019 112

Den første opringning til 112 kom klokken 01:12, fordi der var brand i tre mini-halmballer som er placeret rundt omkring i Børnelands område.

”Branden i mini-halmballerne blev hurtigt slukket af brandvæsenet og der skete ikke større materielle skader, men alle brandene var påsat og det ser vi meget alvorligt på”, fortæller vagtchef Ivan Gohr Jensen fra Syd-og Sønderjyllands Politi til SønderborgNYT.

Senere på natten måtte politi og brændvæsen afsted igen. Denne gang til nogle beboelsesvogne, hvor tivolipersonalet holder til.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Her var der sat ild til noget pap, men heldigvis udviklede branden sig ikke og der er kun få materiale skader”, siger vagtchefen til SønderborgNYT.

Syd- og Sønderjyllands Politi efterlyser eventuelle vidner og opfordrer alle, der var på Ringriderpladsen natten til søndag om at kontakte politiet på 114, hvis de har set noget mistænkeligt.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
17. maj 2022 Gråsten, Frivillige

Trygfonden hjælper KGGO med at genstarte kørestolsringridningen

17. maj 2022 Gråsten

Der er lagt op til det helt store comeback for Gråsten Kørestolsringridning, der, med foreningen KGGO i spidsen, genoptager den årlige tradition som vært for foreningens særegne bud på en festlighed i ringridningens ånd. Efter de seneste to års Corona-relaterede aflysninger af eventet er det med stor glæde, at foreningen KGGO kan løfte sløret for […]

Læs mere...