Flere penge til legepladsen ved Fynshav Børneunivers

20. april 2022 Augustenborg

Børne- og Uddannelsesforvaltningen anbefaler, at der bruges ekstra penge på legepladsen ved Fynshav Børneunivers og opfordrer til, at Økonomiudvalget i dag, onsdag, bevilger yderligere 193.000 kroner oven i de 300.000 kroner, som allerede er sat af til formålet.

Fynshav Børneunivers ønsker at lave visuelle børnemiljøer, hvor børnene kan hente viden, hvor der kan leges og som kan være med til at danne børnene gennem den fælles leg. Der ønskes fokus på motorik, læring og krop og bevægelse, for derigennem at styrke børnenes motoriske udvikling gennem legeområder, der inspirerer til alsidige bevægelser og god leg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det giver mulighed for at lave inkluderende børnefællesskaber i samspil med de fysiske omgivelser i Fynshav Børneunivers, hvor børnene kan få lov til at bruge både hovedet og kroppen i leg og læring.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. maj 2022 Erhverv, Nordborg

Skal du med til Klovneløb?

19. maj 2022 Erhverv

Den 29. maj fra kl. 13.30-16.30 er der Klovneløb i Nordborg og det har til formål at samle familier og venner til en hyggelig dag i en god sags tjeneste. Med løbet samles der ind til den landsdækkende forening Danske Hospitalsklovne, så endnu flere hospitalsklovne kan komme ud og glæde børn og unge, der må […]

Læs mere...