Flere uddannede pædagoger i daginstitutionerne

8. oktober 2020 Erhverv

Der skal flere pædagoger og pædagogiske assistenter i Sønderborg Kommunes børnehaver og vuggestuer. Ambition er, at 90 procent af personalet skal være uddannet. Og det er med en fordeling af 80 procent pædagoger, 10 procent pædagogiske assistenter og 10 procent ikke uddannet personale.

Det er en af konsekvenserne af den nye tildelingsmodel på dagtilbudsområdet i Sønderborg Kommune, som Børne- og Uddannelsesudvalget har vedtaget.

“Der er 83 procent uddannet personale i Sønderborg Kommunes institutioner, som tæller både pædagoger og pædagogiske assistenter, og det er faktisk et ret højt tal. Men vi vil endnu højere op, for det er vigtigt for os, at der er uddannet personale til at understøtte børnenes udvikling i vores institutioner, siger udvalgsformand Claus Klaris i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lige nu er der 73 procent pædagoger i Sønderborg Kommunes institutioner.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
23. oktober 2021 112, Sønderborg

Politiet leder efter deprimeret, et-benet mand mand i Sønderborg

23. oktober 2021 112

Han blev hurtigt fundet af politiet, som fik et tip Politiet beder om borgernes hjælp til at finde 39-årig mand, som er gået fra misbrugernes værested, Friheden, på Kastanie Allé i Sønderborg. “Det er mig, der kontaktede politiet og det gjorde jeg, fordi ham, der nu er efterlyst, er meget langt nede”, siger en anden […]

Læs mere...