Flere veje spærres på grund af cykelløbet Danmark Rundt

4. august 2021 Sport

Næste onsdag, den 11. august, afspærres dele af Sønderborg by for bilkørsel for at give plads til cykelløbet PostNord Danmark Rundt.

For at sikre, at vejene er helt ryddet for biler, er der standsningsforbud på alle de vejstrækninger, der er markeret på kortet.

Det oplyser Sønderborg Kommune.

Farvekoderne viser, hvilke veje, der derudover er spærret i forskellige tidsrum, hvor selve cykelløbet finder sted. Prikkerne viser, hvilke parkeringspladser, der er spærret.

Kørende trafik, der skal til og fra Als i tidsrummet 15.00-19.00, henvises til Alssundbroen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Redningsberedskab vil naturligvis kunne komme frem til enhver tid.

Cyklister kan færdes i byen hele dagen, men skal trække cyklen på de strækninger, hvor cykelløbet finder sted. Gående kan passere, og der bliver rig lejlighed til at opleve de professionelle ryttere på tæt hold.

Kommunen opfordrer jer til at dele trafikinfo med naboer, familie, samarbejdspartnere, kolleger, ansatte, leverandører og andre, som informationen er eller kunne være interessant for.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2021 Kultur, Gråsten

Fint med besøgende til Høstmarkedet i Den Kongelige Køkkenhave

25. september 2021 Kultur

Både fredag og lørdag var der Høstmarked i Den Kongelige Køkkenhave i Gråsten – og lørdag gik der en del gæster rundt og nød både haven og solen. “Der har været pænt med gæster i dag, lørdag, mens det var mere sløjt fredag”, siger Kaj Nielsen fra Gråsten Æblefestivals styregruppe. Æblefestivallen har aflyst årets festival […]

Læs mere...