Flot og underholdende julekoncert i Kultursalen

20. december 2019 Kultur

Der er næppe nogen tvivl om, at julestemningen er på vej i alle de mennesker, der fredag aften oplevede Mark og Christoffer spille julekoncert i Kultursalen i Augustenborg, en tradition, der har stået på gennem hele ni år.

Og selvfølgelig er der alt udsolgt – helt som der også har været det i de tidligere år.

Vil du også gerne opleve Mark og Christoffer spille julekoncert, så har du chancen den 18 og den 19 december næste år.

“Alle dem, der ikke før har oplevet en julekoncert her i Kultursalen skal klappe”, sagde Christoffer Brodersen og lyttede godt efter.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er 14 af jer”.

Herefter klappede alle de, der har været til Mark og Christoffers julekoncerter i de tidligere år.

“Det er lige 237, som jeg hørte det”, sagde han.

Koncerten bød på en række julesange og mange andre sange, der blev sunget og spillet bedste Mark og Christoffer-stil. Og det hele blev kædet flot sammen med masser af humor.

Lørdag er de to lokale musikere på scenen i Kultursalen igen – og den 24. januar kan du opleve de fantastiske Almost Irish, fire vestjyske brødre, – billetterne sælges HER på LINKET

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. maj 2022 Samfund, Sønderborg

Tour de Flens kommer forbi Sønderborg Slot på lørdag

17. maj 2022 Samfund

Tour de Flens inviterer til den niende  infotainment-tur rundt om Flensborg Fjord og lørdag den  21. maj 2022 lægger de vejen forbi Sønderborg Slot, hvor erfarne elbilister gerne deler og diskuterer deres erfaringer om blandt andet ladestandere og rækkevidden. Der er sket en stor udvikling siden den første tur for 10 år siden, og i […]

Læs mere...