Flot set: Berlin er stedet danskerne vil på storbyferie

22. august 2014 Erhverv

Lufthavnschefen i Sønderborg drømmer om at få et flyselskab til at åbne en rute mellem Berling og Sønderborg, når tyskerne bliver færdige med at bygge en hovedstadslufthavn. Og det viser sig nu, at lufthavnschefen har fået justret krystalkuglen helt rigtigt.

Om det er Brandenburger Tor, Unter den Linden og Berlinmuren, der har overhalet Piccadilly Circus, Big Ben og Buckingham Palace som danskernes foretrukne untitled (10)seværdigheder, når der skal vælges storbyferie, skal være usagt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sikkert er det, at Berlin har overtaget førstepladsen som danskernes foretrukne storbyrejsemål. Det viser en undersøgelse, som hjemmesiden Hotels.com har lavet. I 2013 var det nemlig London, der toppede listen.

Med tyske øjne fortsætter listen med at være interessant. For i top fem finder man også en anden tysk storby. Hamborg har nemlig taget springet fra en sjetteplads i 2013 til en fjerdeplads i 2014. Dermed har Hansestaden overhalet både Paris og Rom på listen over de mest besøgte storbyer.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. december 2022 Politik, Sønderborg

Ændret vedligeholdelse af grønne området gavner biodiversiteten og økonomien

8. december 2022 Politik

Tidligere på året så Natur-, Klima- og Miljøudvalget på mulighederne for at justere driften af de grønne områder for at gavne levevilkårene for planter, dyreliv og insekter. I forbindelse med budgettet har det desuden været en bunden opgave at finde besparelser på den grønne drift. Det har derfor været afgørende, at omlægningen at vedligeholdelsen afrabatter […]

Læs mere...