Flot set: Berlin er stedet danskerne vil på storbyferie

22. august 2014 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Lufthavnschefen i Sønderborg drømmer om at få et flyselskab til at åbne en rute mellem Berling og Sønderborg, når tyskerne bliver færdige med at bygge en hovedstadslufthavn. Og det viser sig nu, at lufthavnschefen har fået justret krystalkuglen helt rigtigt.

Om det er Brandenburger Tor, Unter den Linden og Berlinmuren, der har overhalet Piccadilly Circus, Big Ben og Buckingham Palace som danskernes foretrukne untitled (10)seværdigheder, når der skal vælges storbyferie, skal være usagt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sikkert er det, at Berlin har overtaget førstepladsen som danskernes foretrukne storbyrejsemål. Det viser en undersøgelse, som hjemmesiden Hotels.com har lavet. I 2013 var det nemlig London, der toppede listen.

Med tyske øjne fortsætter listen med at være interessant. For i top fem finder man også en anden tysk storby. Hamborg har nemlig taget springet fra en sjetteplads i 2013 til en fjerdeplads i 2014. Dermed har Hansestaden overhalet både Paris og Rom på listen over de mest besøgte storbyer.

25. februar 2024 Politik, Sønderborg

Integrationsrådet skal have tre nye medlemmer

25. februar 2024 Politik

I Integrationsrådet skal der være otte medlemmer, som repræsenterer indvandrere og efterkommere i Sønderborg Kommune. Rådets flertal er repræsentanter for de etniske minoriteter. Integrationsrådet består lige nu af fem medlemmer fra de etniske minoriteter og der skal derfor udpeges tre nye medlemmer. Når der skal vælges nye medlemmer, der repræsenterer indvandrere og efterkommere, gøres det […]

Læs mere...