Flotalia er klar til at pynte jeres virksomhed eller butik

10. december 2019 Erhverv

For godt to år siden fik Randi de Claville Juhler en idé om, at det må være muligt at tilbyde butikker og virksomheder, at de kan leje kunstige blomster på en måde, hvor der følger en super service med. Og heldigvis viser det sig, at det var en glimrende idé at tilbyde buketter og andre blomsterarrangementer i alle størrelser og skifte dem alle ud med løbende mellemrum.

Kort tid efter, Randy de Claville Juhler var kommet i gang med sin Sønderborg-virksomhed, fik hun sin tidligere kollega, Maria Christina Kirkeby, med.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg startede stille og roligt op og både butikker og virksomheder tog rigtigt godt imod ideen. Både i Sønderborg og i andre byer”, siger Randy de Claville Juhler, der sammen med Maria Christina Kirkeby sørger for flotte blomster og planter til blandt andre Hotel Alsik, Danfoss, Alfa Laval, Abena, Park by Mens Cut, Commocean, adskillige butikker, banker og så videre.

Blomsterne er kunstige og det er der flere fordele ved.

“For det første, så er de gode for allergikere og for det andet, så kan de genbruges. De kan jo sættes sammen på andre måder og så er de klar til at blive kørt ud igen”, siger Maria Christina Kirkeby til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når en butik eller virksomhed har en blomsteraftale med Flotalie, så skiftes blomsterne ud hver måned.

“Vi passer og plejer aftalen”, siger de to kvinder.

Måske noget for Jer

“Blomsterarrangementer giver farver og spreder glæde, så de er gode for både medarbejdere og kunder”, siger Randi de Claville Juhler. Hun fortæller videre:

“Hvis en butik eller virksomhed vil prøve vores ordning, så kommer vi gerne og lytter til de ønsker, der er – og så sætter vi blomster op på prøve i en måned”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter prøvemåneden kan der laves en aftale.

“Og vores aftaler er uden binding”.

Man kan bare ringe til Flotalia og lave en aftale om et besøg. Numrene er: 2096 9661 og 2190 2199

Læs mere om Flotalia HER på LINKET

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. december 2021 COVID-19, Sønderborg

Antallet af Corona-smittede er stabilt – men højt

6. december 2021 COVID-19

Mandagens tal for antallet af personer i Sønderborg Kommune, som gennem den seneste uge er konstateret smittede med Corona er 294 – og det er ikke nævneværdigt flere eller færre end gennem de seneste dage. “Det ser ud til, at smitten har stabiliseret sig – men på et højt niveau. I lyset af den generelle […]

Læs mere...