Flotte priser til aktive mennesker

22. marts 2019 Kultur

Efter Andreas Bo havde underholdt ved Fritidsfesten, var det tiden til, at der blev delt flotte priser ud til enkeltpersoner eller grupper, der har gjort en ekstra-ordinær indsats.

“Inden vi går i gang med det, så vil jeg sige, tak til alle Jer, der er i foreningslivet. Det gælder de aktive, trænere og alle de ledere, som har været med gennem mange år”, sagde borgmester Erik Lauritzen.

“Og så skal I lægge mærke til alle de reklamer, som vores idrætsudøvere har på deres spillertøj. Det viser, at erhvervslivet bakker op om aktive mennesker”.

Erik Lauritzen mener, der er mere brug for foreningerne end nogensinde.

“I dag er der rigtigt mange mennesker, der er ensomme. Tidligere var ensomheden ikke et problem for ret mange. Men vi var jo også med i foreninger, hvor vi var sammen med andre, fælles om noget”, sagde borgmesteren.

Efter de ord, blev der delt priser ud.

Initiativprisen blev givet til Ulkebøl Håndbold, der arbejder sammen med en engelsk klub.

Gråsten Badmintonklub har i fælles flok gjort, at klubben er årets forening.

Artiklen fortsætter under annoncen

Årets træner er René Møller og Julie Friis kører så gidt i Gocart, at hun er årets talent.

Manden, der gennem året har lavet meget mere end man almindeligvis kan vente sig af et foreningsmenneske, er Hans Jørgen Fredsgaard Rasmussen, som har været med til at sikre Nordborgs roere et splinternyt hus.

 

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. december 2022 Politik, Sønderborg

Byrådet besluttede at bibliotekerne skal spare over en million kroner

1. december 2022 Politik

Der bliver skåret ned på antallet af læsekredse på biblioteket og på den måde kan der spares 185.000 kroner om året. Der spares yderligere 140.000 kroner årligt ved at nedlægge læsestuerne på bibliotekerne i Dybbøl og Ulkebøl. Det besluttede Byrådet onsdag aften og politikerne skar også ned på den bemandede åbningstid på bibliotekerne og det […]

Læs mere...