Flotte resultater fra Sønderborgs svømmere

12. november 2019 Kultur

For kort tid tilbage har svømmerne André Iversen og Christopher Lentfer Kristiansen fra Svømmeklubben Sønderborg været til DM på kortbane i Esbjerg.

André Iversen er specialist i butterfly og i favoritdisciplinen på 200 m svømmede han endnu engang i en flot personlig rekord på 2.08.37 og dermed forbedrede han også sin egen klubrekord med næsten 2 sek. I 100 m distancen i samme disciplin nåede André under det magiske minut da han svømmede i tiden 59.54 sek. Det blev også til personlig rekord i 50 m fly som han svømmede på 27.22 sek.

Artiklen fortsætter under annoncen

Christopher Lentfer Kristiansen er langdistancesvømmer og i favoritdisciplinen 1500m fri svømmede Christopher sig ind på en flot 3. plads i tiden 16.17.00 min, hvilket gav ham en bronzemedalje ved de danske mesterskaber, skriver Sønderborg Svømmeklub.

Christopher svømmede også 800m fri i tiden 8.24.69, der tangerer hans egen personlige rekord. Tiden gav ham en samlet placering som nummer 9. I 400 m fri svømmede han i tiden 4.13.30 min.

Mens de to seniorsvømmere har været til DM var resten af klubbens konkurrencesvømmere søndag til turneringsstævne i Vamdrup. Der svømmede de mange fine resultater hjem, som alle indgår i den samlede stilling, hvor points fra de fire turneringsstævner  – fordelt over hele sæsonen – tælles sammen og pokalen til sidst skal overrækkes til den mest alsidige svømmer.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. marts 2023 112, Gråsten

Politiet efterforsker mulig voldtægt i Gråsten

21. marts 2023 112

Politiet modtog lørdag aften en anmeldelse om en mulig voldtægt begået i Gråsten og de har i den forbindelse været på stedet og iværksat en efterforskning for at undersøge, om der er foregået et strafbart forhold. Det skriver politiet i en mail til SønderborgNYT. Politiet har endnu ikke afsluttet efterforskningen og har derfor på nuværende […]

Læs mere...