Fluepapiret: Der er grønt lys til at gå efter blåt flag

Arkivfoto
Arkivfoto
7. februar 2017 Samfund Skrevet af: Ole Kæhler

På Sønderborgs mest bynære badestrand, Fluepapiret, er badevandskvaliteten så god, at kommunen kan overholde de krav, der stilles til en blå flag strand.

Forvaltningen har derfor opfordret Teknik- og Miljøudvalget til at give grønt lys for, at der satses på at flage med blåt – og tirsdag gav udvalget sit ja.

Der er sidste sommer lavet et formidlingsrev ud for stranden. Dette bør markedsføres overfor kommunens turister og borgere. Formidlingsrevet ligger på så lavt vand, at alle der kan snorkle, kan opleve dette vindue til havets natur, stenrevene.

Artiklen fortsætter under annoncen

Æren af at flage med det eftertragtede flag er ikke gratis. Der skal købes en flagstang til 3.000 kroner. Der skal sættes en redningspost til 12.500 kroner op og der skal være en informationstavle, der ventes at koste 10.000 kroner.

20. april 2024 Erhverv, Nordborg

Ingen medalje til EUC Syds deltager ved DM i Skills

20. april 2024 Erhverv

Nu er Danmarks dygtigste bagere, tekniske isolatører, møbelpolstrere, anlægsstruktører og kosmetikere fundet. Unge fra 47 forskellige konkurrencefag har netop fået hængt en guldmedalje om halsen ved en storstilet afslutningsceremoni for DM i Skills 2024 – Danmarksmesterskabet for unge fra erhvervsuddannelserne, der i år blev holdt på Dyrskuepladsen i Roskilde. Fra EUC Syd i Sønderborg deltog […]

Læs mere...