Fluepapiret: Der er grønt lys til at gå efter blåt flag

7. februar 2017 Samfund
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

På Sønderborgs mest bynære badestrand, Fluepapiret, er badevandskvaliteten så god, at kommunen kan overholde de krav, der stilles til en blå flag strand.

Forvaltningen har derfor opfordret Teknik- og Miljøudvalget til at give grønt lys for, at der satses på at flage med blåt – og tirsdag gav udvalget sit ja.

Der er sidste sommer lavet et formidlingsrev ud for stranden. Dette bør markedsføres overfor kommunens turister og borgere. Formidlingsrevet ligger på så lavt vand, at alle der kan snorkle, kan opleve dette vindue til havets natur, stenrevene.

Artiklen fortsætter under annoncen

Æren af at flage med det eftertragtede flag er ikke gratis. Der skal købes en flagstang til 3.000 kroner. Der skal sættes en redningspost til 12.500 kroner op og der skal være en informationstavle, der ventes at koste 10.000 kroner.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juni 2022 112, Sønderborg

Kørte på elløbehjul og blev anholdt

29. juni 2022 112

Natten til onsdag stoppede politiet en 26-årig mand, som kørte på elløbehjul på cykelstien ved Strandpromenaden. “Han blev standset, fordi han ikke havde hjelm på og betjentene vurderede, at han var påvirket, så manden blev sigtet og anholdt”, siger Chris Thorning Vesterdal fra det lokale politi. I lommen havde den 26-årige en smule hash. Resultatet […]

Læs mere...