Fly i vanskeligheder foretog sikkerhedslanding i Sønderborg Lufthavn

16. maj 2018 112

Onsdag klokken 12:20 indløb meldingen om et fly i vanskeligheder over Sønderborg og at flyet ville foretage en sikkerhedslanding i Sønderborg Lufthavn, en såkaldt standby 2 alarm som betyder, at man ikke altid ved hvad der venter men at det kan være alvorligt. Derfor var politi, ambulancer og Sønderborg Brand og Redning massiv tilstede i lufthavnen.

Landingen forløb heldigvis planmæssigt og uden problemer og piloterne kunne efterfølgende taxi til en holdeplads foran terminalen i Sønderborg Lufthavn.

Ifølge SønderborgNYTs oplysninger var det flyets næstehjul der havde givet en alarm og derfor valgte piloterne at foretage sikkerhedslandingen. Flyet skulle, ifølge SønderborgNYTs oplysninger, være et ambulancefly af typen Falcon 7X.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

Antallet af lokale Corona-smittede er 2500

23. januar 2022 COVID-19

Siden lørdag eftermiddag er antallet af Corona-smittede i Sønderborg Kommune steget med 144, så det samlede antal personer, der gennem den seneste uge er smittet med Corona – ifølge Statens Serum Institut – nu er oppe på 2500. På landsplan er der det seneste døgn konstateret 42.018 nye smittede. 813 er indlagt på sygehus – […]

Læs mere...