Flyv direkte til Rom og Berlin fra Sønderborg i 2020

18. december 2019 Erhverv

Knap har Alsie Express kunnet afsløre, at de til næste år flyver til Isle og Man, Jersey og Guernsey, før flere nye destinationer kommer på kortet. Denne gang er det lokale SeaDane med Karsten Schøn i spidsen, og Best Travel fra Frederikshavn, der slår sig sammen om at flyve mellem Sønderborg og Italien.

”Vi har længe ønsket at kunne tilbyde ture til Italien fra Jylland. I Sønderborg Lufthavn finder man både gratis parkering, overskuelighed, og så ligger det tæt på motorvejen og det er et ideelt udgangspunkt for vore populære rejser til både Toscana, Amalfi-kysten og den smukke vulkanø, Ischia”, fortæller Rune Thomassen fra Best Travel i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Også Karsten Schøn glæder sig over at kunne tilbyde turen til Rom, som han ofte i forbindelse med sine krydstogtrejser, har fået forespørgsler på.

De to rejsebureauer deler de 64 sæder i flyet op mellem sig, så man flyver med samme fly, uanset om man vælger den ene eller den anden aktør. Herudover ser gæsterne fra hvert bureau ikke meget til hinanden, da de hver i sær har unikke tilbud til deres gæster.

Ud over Rom tager SeaDane endnu en lufttur, og tilbyder i skolerne sommerferie ture mellem Sønderborg og Berlin 2 gange om ugen.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Berlin er en fantastisk by og her er så meget at opleve for alle aldre. Vi har tidligere haft en enkelt svip-tur til Berlin som var hurtigt udsolgt, derfor prøver vi nu at udvide programmet, så man får mulighed for at opleve Berlin i sin ferie”, siger Karsten Schøn fra SeaDane Travel.

Du kan flyve til Rom fra Sønderborg på følgende dage i 2020

15. april, 22. april, 29. april, 13. maj, 20. maj, 27. maj, 2. september, 9. september, 16. september, 23. september, 30. september, 14. oktober.

Artiklen fortsætter under annoncen

Billetter bookes hos Best Travel ved at klikke her.

Du kan flyve til Berlin fra Sønderborg på følgende dage i 2020

27. juni, 1. juli, 4. juli, 8. juli, 11. juli, 15. juli, 18. juli, 22. juli, 25. juli, 29. juli, 1. august, 5. august.
Billetter bookes hos SeaDane Travel ved at klikke her.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
5. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Kom tæt på krimidronningen Sara Blædel når hun besøger Brecklings Bogcafé

5. februar 2023 Kultur

Allan Breckling har sat Sara Blædel – Danmarks kvindelige krimiforfatter nummer ét – på plakaten til den næste udgave af Brecklings Bogcafé, som finder sted i Sønderborghus onsdag den 1. marts fra klokken 19. “Når jeg får besøg af Sara Blædel igen, så er det på opfordring fra flere kvindelige krimilæsere og jeg er glad […]

Læs mere...