Flyv direkte til sydens sol og varme med Alsie Express og Gislev fra Sønderborg

17. januar 2018 Erhverv

Alsie Express vil fra maj til oktober også tilbyde såkaldte ’seat only’ billetter til Pisa, Alghero på Sardinen samt den syditalienske by Napoli og dermed kan de Sønderjyder der ønsker at rejse på individuel basis nu også gøre brug af flyvningerne ned til sydens sol og varme direkte fra Sønderborg Lufthavn.

”Ud over de færdigpakkede rejser som Gislev med succes nu tilbyder, forsøge vi i vores samarbejde også at sælge ’seat only’ billetter til de tre sydeuropæiske destinationer og vi håber, at rigtig mange individuelt rejsende vil benytte sig af tilbuddet”, siger administrerende direktør i Alsie Express Lone Koch til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alsie Express vil gerne teste efterspørgslen hos de gæster, som ønsker selv at planlægge deres rejse til Italien og dermed få afdækket, om der er et yderligere markedspotentiale og lokal opbakning også til sådanne produkter.

”Alsie Express sælger primært kun flybilletten til de destinationer som vi flyver til, men vores reservationsplatform gør det også muligt at sælge flybilletter via de moderne populære rejsesøgemaskiner og det vil vi gerne teste”, siger Lone Koch til SønderborgNYT.

Det er fra maj til oktober at der flyves sydpå. Lørdage går turen til Pisa eller til Alghero på Sardinien, mens der på søndage flyves til syditalienske Napoli.

’Seat only’ billetterne kan bookes på Alsie Express hjemmeside fra den 24. januar 2018 og priserne starter fra kr.  899,- one way – og børn får 25 % rabat.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk