Flyv med Alsie Express på juleferie

8. oktober 2020 Erhverv

Skiløb på brede velpræparerede løjper, ‘Ski in-Ski out’ fra hytter og hoteller, masser af sne, ild i pejsen og røde kinder efter en dag på ski i den friske fjeldluft. Fra 20. – 27. december er det muligt at holde hvid jul i et af de populære skiområder i Sverige eller Norge i umiddelbar nærhed af den nye Scandinavian Mountain Airport.

Alsie Express glæder sig til igen at kunne tilbyde en direkte rutecharter fra Sønderborg Lufthavn, denne gang i samarbejde med Skistar og Norsk Rejsebureau.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Norsk Rejsebureau kan tilbyde en samlet pakkerejse eller du kan selv sammensætte skiferien og få hjælp til det på Skistar.com, så der er lidt for enhver smag. Alsie Express sørger for en hurtig og behagelig transport med god afstand og hygiejne i top”, fortæller Alsie-Expressdirektør Dennis Rybasch i en pressemeddelelse.

Carina Jorem Olsen fra Skistar er også glad for det nye samarbejde:

”Vores gæster fra det sydlige Danmark og nordlige Tyskland får nu den letteste vej til en dejlig juleferie i Norden. Vi ser frem til samarbejdet, og håber det måske kan udvides i fremtiden”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Christian Willumsen, produkt og marketingchef hos Norsk Rejsebureau byder det nye samarbejde velkommen:

”Vores gæster fra Jylland får nu en unik chance for at flyve direkte på skiferie uden mellemlandinger.  Vi ser frem til et godt samarbejde, og håber at vi kan gentage dette en anden god gang – måske med endnu flere afgange i løbet af skisæsonen”.

Flyvetiden fra Sønderborg Lufthavn til Scandinavian Mountain Airport er to timer og priserne starter på 879 kroner pr. person pr. strækning.

Artiklen fortsætter under annoncen

Naturligvis har både Alsie Express og de to samarbejdspartnere taget højde for den stadig aktuelle Corona-situation. Flybilletter bestilt hos Alsie Express refunderes fuldt ud helt op til afgang, hvis det frarådes at besøge Norge eller Sverige, eller hvis de to lande indfører restriktioner.

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
16. oktober 2021 Kultur, Nordborg

Nordborg Kirke: Festlig gudstjeneste med herlig spillemandsmusik og sang

16. oktober 2021 Kultur

Kom og oplev en festlig gudstjeneste, som bliver fyldt med folkemusik og sang. De Nordalsiske spillemænd spiller op, Linak-koret og solister fra Sønderjysk Pigekor synger for. Vores præst, Sophie Lønne Reil Hundebøll, vil både læse og synge teksterne, skriver kirkens organist til SønderborgNYT. Det hele finder sted i Nordborg kirke, søndag den 31. oktober kl. […]

Læs mere...