Flyv med Alsie Express til Bornholm – ny rute fra Sønderborg Lufthavn

23. oktober 2017 Samfund

Den kommende sommer kan ferierejsende i Grænsetrekanten glæde sig over at kunne komme nemt og bekvemt til Bornholm.  Alsie Express starter en ny sommerrute direkte fra Sønderborg Lufthavn til solskinsøen.

Flere jyske lufthavne er lykkedes med ruter til og fra Bornholm. Det mener Alsie Express Adm. direktør Lone Marie Koch også giver grobund for en rute fra Sønderborg Lufthavn.

”Vi arbejder på at udvikle muligheder med udgangspunkt i vores lokale lufthavn i sommeren 2018 med primært fokus på ferierejser.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi har mødt stor velvilje hos både Sønderborg og Bornholms Lufthavn. Vi er i kontakt med flere turistorganisationer og turoperatører og glæder os til sammen med dem, at udvikle spændende produkter,” fortæller Adm. direktør Lone Marie Koch i en pressemeddelelse.

Første flyvetur til Bornholm vil være den 2. juli 2018 og herefter flyves til Bornholms Lufthavn hver mandag og fredag frem til 10. august 2018. Flyveturen varer 50 minutter med priser fra 399,- one way og billetter kan bestilles fra i eftermiddag på Alsie Express hjemmeside.

Efter sommerens program vurderes det om ruten skal være en fast del af Alsie Express ruteprogram.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk