FNs Verdensmål: Mød en kok fra det kongelige køkken og hør hans sparetricks

19. november 2018 Samfund

DANMARK FOR MÅLENE – Global Goals Tour er en stor kampagne, der har en mission om at udbrede FNs 17 verdensmål til 2.000.000 danskere på en nærværende og inddragende måde.

Via en omfattende turné med 8 besøg i 48 danske byer har DANMARK FOR MÅLENE med Global Goals Tour ambitioner om at få verdensmålene ind under huden på danskerne i løbet af 2019.

Global Goals Tour kickstartes med to små pop-up julearrangementer i november-december 2018. Hver af de 48 byer får besøg af to underholdende og aktuelle scenearrangementer, der varer en lille halv time.

Artiklen fortsætter under annoncen

Arrangementer der giver smil på læben, inspiration og noget at snakke om bagefter, og for de 100 første i hver by, vil der være en lille verdensmålsgave, som de kan tage med hjem, skriver Sønderborg Kommune.

De første to events i kampagnen rammer Sønderborg på lørdag og den 9 december og handler om stop madspild – eller jul med måde – og magi og tryllekunst.

Julen varer længe, koster mange penge

Den har vi vist alle sammen sunget et par gange eller tre. Hvorfor er det nu, vi bruger så mange penge i julen?

Artiklen fortsætter under annoncen

Udover at være en dyr tid på året, så er det også en tid, hvor meget god mad ender i skraldespanden.

Jesper Vollmer – kendt fra tv-programmet Spis & Spar – kommer og giver sine bud på, hvad vi kan kigge på ved julens indkøb, så vi kan spare lidt i den dyreste tid på året og samtidig begrænse madspildet.

Jesper Vollmer er absolut ikke fanatisk omkring at leve på discount manér eller ikke at måtte nyde julens søde forkælelse. Men derfor kan man sagtens stramme op på visse dele af overfloden, uden at nogen i familien vil kigge skævt til årets vært eller værtinde.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Der skal jo ikke mangle noget” er tit noget. Hverken under juletræet eller på bordet. “Tænk nu, hvis vi løb tør for et eller andet “.

Jesper Vollmer kommer med pointer fra sit eget liv som kok og familiefar, og som manden i huset der naturligvis kokkererer i julen. Der kommer små anekdoter fra det kongelige køkken, som kokken stod for i 10 år og om hvordan omtanke og fokus på madspild bestemt ikke er fremmedord ved hoffet.

Jesper Vollmer er i Apotekerhaven mellem klokken 11-11.30.

Artiklen fortsætter under annoncen

 Kom til trylleskole med Anders Møller

Tryllekunstner Anders Møller leverer magisk underholdning i absolut topklasse, og med sin charmerende stil kan publikum glæde sig til et show fyldt med forbløffende magi blandet med en stor portion humor. Flere end 10 års erfaring, flere hundrede shows for publikummer i alle størrelser, TV-optrædener samt workshops og seminarer for andre tryllekunstnere har gjort, at Anders Møller i dag er en af Danmarks førende tryllekunstnere.

Anders Møller skaber magi, der overrasker, underholder og ikke mindst fascinerer, og så har han hele tiden publikum i centrum! Den røde tråd gennem showet er FN’s 17 verdensmål. Efter showet vil han holde trylleskole, hvor de første 100 børn og unge i hver by får et sæt af de flotte verdensmålstryllekort.

Artiklen fortsætter under annoncen

Anders Møller kommer til Sønderborg søndag den 9. december klokken 11-11.30 i Apotekerhaven.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. august 2022 Politik, Sønderborg

Unibrew og ReKom gør klar til gadefest ved havnefronten

8. august 2022 Politik

Gadefest Tour er et initiativ fra Royal Unibrew og ReKom Group og konceptet transformerer midlertidigt gaderummet til et pulserende fællesskab, hvor der er plads til store som små armbevægelser. Det ændrer rammerne for hvordan borgerne oplever samt bruger byen og dens rummelighed. Det er et åbent event, der er gratis at deltage i, skriver Unibrew […]

Læs mere...