Ældresagen-historie: SønderborgNYTs billede fra byrådssalen stiller Sønderborg Kommune i skidt lys

18. april 2017 Politik

Sønderborg Kommunes pressechef Martin Skovmand finder simpelthen det er bundurimeligt og at stille kommunen i et dårligt lys ved at bruge et billede fra byrådssalen til en artikel på SønderborgNYT om, hvordan kommunerne iføælge FOA sparer på hjælpen til de ældre.

I Sønderborg har der været en politisk beslutning om, at man ikke ville spare på ældreområdet.

Så da ældremilliarden overgik til bloktilskud og Sønderborg Kommune pga. tildelingsprocenten fik færre midler end hidtil, bevilligede byrådet 2 mio. kr. mere oveni bloktilskuddet ved budgetforhandlingerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Samtidig er kommunens visiterede timer til hjemmehjælp til de ældre borger steget  og her har byrådet også valgt at fastholde serviceniveauet, så der er altså ikke gennemført besparelser i Sønderborg – men det er ikke det indtryk man sidder med, når man ser opslaget på SønderborgNYTs Facebookside og kommentarerne til artiklen”.

Link til historien

Skrevet af: Ole [email protected]
8. december 2023 Politik, Sønderborg

Ingen ved hvordan det politiske landskab ser ud når Stephan Kleinschmidt er ude

8. december 2023 Politik

SønderborgNYT har spurgt borgmester Erik Lauritzen og Venstres politiske ordfører, Ellen Trane Nørby, hvordan de tror, at det vil ændre det politiske landskab, når Slesvigsk Parti ikke længere skal have Stephan Kleinschmidts navn på stemmesedlerne. Ved et seneste valg fik Stephan Kleinschmidt 2038 personlige stemmer – Kirsten Bachmann 139 personlige stemmer og Christel Leiendecker 136 […]

Læs mere...