Fodbold: Egen er klar til at tage imod Vendsyssel

4. september 2018 Kultur

I Egen er fodboldklubben klar til at tage imod spillerne fra Superligaholdet Vendsyssel, så der kan spilles pokalkamp onsdag kl. 17.15.

“Vi er så glade for, at kontrollører Sønderjyske kommer til Egen”, siger Jan Prokopek fra EUI. Det er et krav fra DBU, der er DBU-godkendte kontrollører på LINAK Arena, når kampen spilles.

Jan Prokopek håber Egen laver en stor overraskelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi har sat en tribune op og fodboldbanen er hegnet ind, som den skal”, siger Jan Prokopek til SønderborgNYT.

Han har snakket med Vendsyssel, der spurgt, om der kan ligge 30 håndklæder, shampo og sæbe til spillerne. De har også bedt om, at vi sørger for, at de kan få noget at spise efter kampen. Det vil de selv betale for”.

Når der så også bliver stillet drikkedunke med vand og frugt klar til nordjyderne, så skal Egens mange frivillige ikke gøre yderligere i forbindelse med pokalkampen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Håber på opbakning

I Egen er håbet, der kommer rigtigt mange lokale tilskuere og bakker Egen op under kampen.

“Vi åbner til LINAK Arena allerede kl. 15.15, så der kan drikkes en øl og snakkes fodbold inden selve kampen”, siger Jan Prokopek, der krydser fingre for mellem 500 og 1000 tilskuere til kampen.

SønderborgNYT sender optakten til pokalkampen direkte på Facebook Live med interviews og kommentarer onsdag eftermiddag.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk