Fodbold: Egen vandt 1-0 over Broager

20. august 2020 Kultur

Trods massivt overvægt til Egen i spil, så formåede Broager at holde stand indtil det 86. minut. Et godt og heroisk kæmpende Broager-mandskab havde held med at holde stillingen 0-0 til blot 4 minutter før tid.

Inden scoringen til Egen havde Broager ikke haft en reel chance i kampen – fem hjørnespark var det blevet til, hvor Egen-målmanden i alle tilfælde ‘pillede’ bolden fra Broager-angriberne, skriver EUI.

Omvendt havde Egen flere chancer i kampens løb, men i mål ville bolden ikke. Godt spil af Broager-målmanden, lidt held og en kæmpe-kampgejst fra Broager-holdets side hindrede Egen i at komme til scoringer – overliggeren hjalp også i en enkelt situation. Men i det 86. minut scorede ‘Junior’ til slutstillingen 1-0 på oplæg fra Kristoffer Vinther.

Artiklen fortsætter under annoncen

I kampens overtid kunne Broager med lidt held have udlignet, men stolpen reddede for Egen.

Slutresultat 1-0 og sejr til hjemmeholdet Egen UI på Linak Arena foran 310 tilskuere var efter spil og chancer fortjent; men spændende helt til sidst var det.

Flere end 70 tilrejsende tilskuere fra Broager var med til at sætte stemning på lokalopgøret.

Egen UI fører nu rækken med maksimumpoint efter tre kampe. Broager indtager stadig 3. pladsen i rækken.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Tour de France, Sønderborg

Symfoniorkestret spiller for Tour de France-tilskuere og for cykelryttere

28. juni 2022 Tour de France

På søndag, når Tour de France-rytterne suser væk fra Gråsten, så kommer de forbi vognmand Knud Erik Heissel og tæt ved ham står Sønderjyllands Symfoniorkester på deres store friluftscene, hvor de i løbet af eftermiddagen spiller hele tre gange. “Vi har sat et program sammen, så publikum kommer til at lytte til både dansk og […]

Læs mere...