Fodbold på overtid – og Egen UI tabte i straffesparkskonkurrence

16. juni 2021 Sport Skrevet af: Redaktion

Egen UIs Jyllandsserie-hold i fodbold måtte se i øjnene, at træerne ikke vokser ind i himlen. Holdet var på vej til den sjove del af landspokalturneringen, hvor divisions- og superligahold deltager. Men tirsdag aften spillede holdet på udebane mod Hviding fra toppen af serie 2.

Et heroisk kæmpende Hviding hold kom foran 1-0 i slutningen af 2. halvleg, da Egen var ramt af en udvisning. Hviding havde domineret 1. halvleg, så det var helt fortjent, at de var foran, skriver Egen UI i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Egen var ramt af syv afbud eller skader fra 1. holdstruppen og holdet fik undervejs i kampen skadet målmanden og en markspiller, så 2. halvleg sluttede med at træner Martin Prokopek selv kom på banen!

Egen pressede voldsomt på i kampens sidste kvarter og lykkedes at udligne kort før slutfløjtet – det var ’Junior’, der stod for udligningen på en ripost fra et glimrende skud fra Jacob Jepsen.

Den forlængede spilletid bragte ikke yderligere scoringer og holdene måtte ud i en straffesparkskonkurrence, hvor Egen brændte et af deres straffespark, mens Hviding scorede på alle deres fem straffespark.

Artiklen fortsætter under annoncen

Klokken 23.30 landede en flok trætte og skuffede Egen-spillere tilbage i Guderup.

”Nu glæder vi os til den sidste turneringskamp i denne sæson og det er på hjemmebanen Linak Arena i Guderup”, siger hjælpetræner Søren Vinther. Kampen spilles på lørdag kl. 13.00, hvor det afgøres om holdet fra Als også spiller i Jyllandsserien i næste sæson.

24. maj 2024 Samfund, Sønderborg

Kør med bus til og fra valgstedet for bare fem kroner

24. maj 2024 Samfund

Lommesmerter skal ikke holde nogen fra at stemme, mener Sydtrafik. Derfor tilbyder trafikselskabet traditionen tro, at du kan købe en billig helligdagsbillet til at køre med bussen på valgdagen den 9. juni i din kommune, så du kan komme ned og stemme. Det skriver Sydtrafik i en pressemeddelelse. Billetten koster fem kroner og giver adgang […]

Læs mere...