Fodbold på overtid – og Egen UI tabte i straffesparkskonkurrence

16. juni 2021 Sport

Egen UIs Jyllandsserie-hold i fodbold måtte se i øjnene, at træerne ikke vokser ind i himlen. Holdet var på vej til den sjove del af landspokalturneringen, hvor divisions- og superligahold deltager. Men tirsdag aften spillede holdet på udebane mod Hviding fra toppen af serie 2.

Et heroisk kæmpende Hviding hold kom foran 1-0 i slutningen af 2. halvleg, da Egen var ramt af en udvisning. Hviding havde domineret 1. halvleg, så det var helt fortjent, at de var foran, skriver Egen UI i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Egen var ramt af syv afbud eller skader fra 1. holdstruppen og holdet fik undervejs i kampen skadet målmanden og en markspiller, så 2. halvleg sluttede med at træner Martin Prokopek selv kom på banen!

Egen pressede voldsomt på i kampens sidste kvarter og lykkedes at udligne kort før slutfløjtet – det var ’Junior’, der stod for udligningen på en ripost fra et glimrende skud fra Jacob Jepsen.

Den forlængede spilletid bragte ikke yderligere scoringer og holdene måtte ud i en straffesparkskonkurrence, hvor Egen brændte et af deres straffespark, mens Hviding scorede på alle deres fem straffespark.

Artiklen fortsætter under annoncen

Klokken 23.30 landede en flok trætte og skuffede Egen-spillere tilbage i Guderup.

”Nu glæder vi os til den sidste turneringskamp i denne sæson og det er på hjemmebanen Linak Arena i Guderup”, siger hjælpetræner Søren Vinther. Kampen spilles på lørdag kl. 13.00, hvor det afgøres om holdet fra Als også spiller i Jyllandsserien i næste sæson.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
4. februar 2023 Nordborg, Samfund

Kom en tur i svømmehallen og prøv LivredderPatruljens udstyr

4. februar 2023 Nordborg

Kom og vær med, når Nordals Idrætscenter og Humlehøj-hallerne får besøg af TrygFondens LivredderPatrulje den 15. februar i vinterferien. Sammen med svømmehallens egne livreddere sætter LivredderPatruljen gang i sjove og udfordrende vandaktiviteter og viser blandt andet, hvordan man redder sig selv og andre i vandet, skriver Trygfonden. Alle svømmehallens gæster er velkomne til at være […]

Læs mere...