Fodbold: Piger på Nordals kan være med i DBUs Pigeraketten

6. maj 2021 Kultur

På tirsdag kan alle piger mellem 5 og 11 år deltage i et sjovt pigefodbold arrangement, når DBUs Pigeraketten kommer til Nordborg. Arrangementet foregår ved banerne ved Nordals Idrætscenter fra klokken 15 til 17:30 og alle piger er velkomne. Pigeraketten arrangeres af Nord-Als Boldklub og DBU – og det er gratis at deltage.

På Pigeraketten flyver de deltagende piger ud i et unikt rumunivers, hvor de skal besøge planeter med forskellige fodboldaktiviteter for at finde delene til klubnøglen, der er blevet ødelagt og kastet ud i rummet. Pigerne skal i samarbejde med DBU’s astronaut samle den gyldne klubnøgle, så klubben atter kan blive åbnet til klubtræning.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg glæder mig rigtig meget til dagen og til at byde pigerne velkommen til en sjov eftermiddag med fokus på sjov, fodbold, udvikling og veninder. Selvom forsamlingsloftet og restriktionerne lempes, så beder vi pigerne tilmelde sig, så vi ved hvem der deltager og vi sørger naturligvis for at overholde alle restriktioner”, siger Beth Jensen som er Nord-Als Boldklub i en pressemeddelelse

Man behøver ikke at gå til fodbold i forvejen for at deltage og det er samtidig helt uforpligtende. Man behøver heller ikke have fodboldtøj eller fodboldstøvler for at deltage. De deltagende piger deles ind i grupper efter alder og de følges med den samme gruppe hele eftermiddagen. Hver gruppe får tilknyttet 1-2 frivillige fra Nord-Als Boldklub og samtidig vil DBU stille med instruktører.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tilmelding til Pigeraketten skal ske til Beth Jensen på tlf. 5172 4553.

 

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
30. juni 2022 Samfund, Sønderborg

Autocampere får nye p-pladser – det skal få dem væk fra Slotskajen

30. juni 2022 Samfund

Politikerne i Teknik-, By- og Boligudvalget har tilbage i februar udpeget tre områder, som i en forsøgsperiode skal fungere som P-plads for autocampere og trække autocamperne væk fra Slotskajen. “Forvaltningen har fundet otte områder og vi valgte de tre af dem”, siger udvalgsformand Kirsten Bachmann til SønderborgNYT. Hun fortæller, at det vigtige er, at pladserne […]

Læs mere...