Fodboldklubben Egen UI er godkendt som DBU Børneklub

21. juni 2022 Kultur
Pressefoto
Pressefoto

Mandag eftermiddag var Jens Christian Hansen, som er formand for DBU Region 4, på besøg hos Egen UI, hvor han gav ungdomsformand Marc Krøyer Westergaard, en masse børn og nogle af trænerne det synlige bevis på, at Egen UI er blevet godkendt som DBU Børneklub.

Egen UI har indgået en kontrakt med DBU, hvor de nu må kalde sig en DBU Børneklub.

”Vi er blevet godkendt af DBU da vi allerede nu opfylder mange af de krav og forpligtelser som der kræves af DBU for at blive en børneklub, og en af kravene er at man finder sig en børneudviklingstræner, og det har vi allerede fundet”, siger March Krøyer Westergaard i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det bliver Jan Ganderup som er et meget velkendt ansigt i klubben og som har det helt rigtige der skal til, for at sidde på denne posten.

Vi glæder os til at vende stærkt tilbage efter sommerferien, hvor vi for alvor kan komme i gang med det at være en børneklub, hvor nogle af de vigtigste ting, som vi vil have fokus på i vores klub, er, at alle børnene har det godt, og at vi kan gøre deres træninger endnu bedre”, siger ungdomsformanden.

Jan Ganderups arbejdsområde vil være at vejlede, rådgive og hjælpe trænere fra U5-U12 drenge og piger.

Artiklen fortsætter under annoncen

DBU Børneklub vil fungere som en kvalitetssikring af det gode børnemiljø i forlængelsen af DBUs strategi om at skabe verdens bedste børnefodbold.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Tour de France, REGIONALT

Tour de France får betydning for Flextrafik og busser

26. juni 2022 Tour de France

De store trafikale udfordringer i forbindelse med 3. etape i Tour de France fra Vejle til Sønderborg søndag den 3. juli betyder, at handicapkørsel, Flextur og øvrig åben flextrafik til 3. juli ikke kan bestilles via selvbetjening, men kun telefonisk på 76 608 608. Der er endvidere helt lukket for bestilling og udførelse af handicapkørsel, […]

Læs mere...