Følg Soleng Festival på storskærm på Rådhustorvet

28. juli 2020 Kultur

På trods af en pandemi, er der liv i kulturen og musikken i den danske sommer 2020.

Et af de fællesskaber, som ikke gav op på, er den lokale Soleng Festivalforening, en forening primært bestående af unge lokale ildsjæle, som har tråde for hele landet.

“Det var de færreste, der ville have fortsat med et festivalprojekt, efter Danmark lukkede ned. De færreste kunne se charmen i virtuelle koncerter tilbage i marts, men heldigvis har det jo vist sig at være meget populært, og nu må vi endda sætte en storskærm op i midten af Sønderborg! Vi så mulighederne i stedet for begrænsningerne!”, siger den 19-årige formand for Soleng Festivalforening, Rasmus Madsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Heldigvis holdt dette fællesskab bålet i gang siden marts, og kan i dag bryste sig med et line-up bestående af 18 upcoming artister fra hele landet, som kommer til at spille over 14 timers musik, live-streamet fra det knap et år unge ungekulturhus, Mejeriet.

“Upcoming musikere er fremtidens klassikere, og vi er her for at vise, at vores upcoming-musikere fortjener en plads på de store scener”, siger den frivillige 28-årige musikbooker fra København, Christoffer K. Ravn, i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fester under corona og praktisk information

Der må på grund af Corona-restriktioner ikke lukkes gæster ind på Mejeriet i Sønderborg, derfor opstilles der en storskærm med eget lyd-/lysshow midt i Sønderborg på Rådhustorvet, hvor alle – kvit og frit – kan få glæde af Soleng Festival.

Derudover skaber et tysk samarbejde om appen, MeinApplaus, en tydelig relation mellem musikere og publikum, og rundes af med den fedeste fest.

Se med på Facebook, YouTube eller Twitch fra kl. 16 – 02 fredag den 31. juli og lørdag den 1. august.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se mere på vores begivenhed Soleng Festival 2020 Facebook og på vores hjemmeside

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. oktober 2021 112, Sønderborg

Politiet leder efter deprimeret, et-benet mand mand i Sønderborg

23. oktober 2021 112

Han blev hurtigt fundet af politiet, som fik et tip Politiet beder om borgernes hjælp til at finde 39-årig mand, som er gået fra misbrugernes værested, Friheden, på Kastanie Allé i Sønderborg. “Det er mig, der kontaktede politiet og det gjorde jeg, fordi ham, der nu er efterlyst, er meget langt nede”, siger en anden […]

Læs mere...