Første spadestik til ‘Billig Blomst’ er taget

30. september 2020 Erhverv

Onsdag eftermiddag blev de første spadestik til byggeriet af en 10.000 kvadratmeter stor butik, Billig Blomst, taget på den tidligere JF-grund ved Augustenborg Landevej.

“Her er der 27.000 kvadrater grund, så jeg tør godt love, at Billig Blomst får nogle naboer”, sagde Michael Andersen fra Hansen Ejendomme i sin tale, som blev holdt, inden spaderne blev stukket i jorden.

“Jeg synes, det er dejligt at være med til at udvikle Sønderborg og skabe nye arbejdspladser”, sagde Michael Andersen, som også fik takket kommunen for samarbejdet.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg vil gerne sige tak til Sønderborg Kommune for et fantastisk samarbejde. Jeg kan ikke forestille mig, at det kunne gå hurtigere med sagsbehandlingen, end det gjorde”.

Michael Andersen er rigtig glad for, det er Billig Blomst, der flytter ind på JF-grunden.

“Vi mangler billige blomster og Billig Blomst skal huske at skilte med ‘et rigtigt godt tilbud’, fordi vi sønderjyder er vilde med gode tilbud”, sagde han.

Fortid og fremtid

Borgmester Erik Lauritzen erkendte blankt, at alderen er begyndte at trykke.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg er ved at blive gamle og så glemmer man jo ting – og jeg har glemt mit talepapir inde på kontoren”, sagde borgmesteren.

“Som tidligere landmand bliver jeg lidt nostalgisk ved at stå her og tænke på JF, der i årevis var med til at udvikle dansk landbrug. Det var her i Sønderborg, udviklingen skete – og ligger JF bare i nogle bunker”.

“Jeg bliver også glad indeni, fordi der  sker en udvikling på området. Vi tager et spadestik til nye muligheder og udvikling”, sagde borgmester Erik Lauritzen.

Artiklen fortsætter under annoncen

DirektørPeter Bomholt fra Billig Blomst siger til SønderborgNYT:

“Vi åbner butikken, så sønderborgenserne kan købe billige blomster og planter fra starten af marts”.

Byggeriet bliver et kæmpe-stort drivhus, hvor der selvfølgelig bruges flere materialer udover glas, så der også bliver skygge.

“Butikken fylder vi med blomster og planter, som vi sælger billigt”, siger direktøren fra Billig Blomst.

“Fordi vi handler stort ind, så kan vi få gode priser og det kommer til at gavne kunderne”.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juli 2021 Erhverv, Sønderborg

Snart kommer der nye cyklister på veje og stier

28. juli 2021 Erhverv

Skolestart er ensbetydende med nye cyklister på veje og stier i Sønderborg. Loven tillader seks-årige børn at køre selv, men kender dit barn færdselsreglerne godt nok? Kan det manøvrere cyklen 100 procent, og har det overhovedet det rigtige udstyr? “Først af alt skal man sørge for, at ens barn har en god cykel, hvor der […]

Læs mere...