FOF: Anette Harbech Olesen giver tip om mad og sundhed

31. januar 2018 Samfund

Sund mad er en hjertesag for Anette Harbech Olesen, der i mere end 15 år har blogget om mad og sundhed på sitet MadforLivet.com, hvor du nu kan få inspiration til et sundere liv. Hun er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for vores helbred og velvære.

Onsdag den 7. februar kl. 19 har FOF inviteret hende til at holde foredrag i Multikulturhuset.

Under denne aftens foredrag er der rig lejlighed til at få inspiration og brugbare redskaber til en sundere hverdag.

Artiklen fortsætter under annoncen

Aftenen vil byde på viden om værdien af god mad som grundlag for et langt liv i sundhed. Du vil også få tips til bedring af din hukommelse, til naturlig forebyggelse af en række velfærdssygdomme samt til en optimal nattesøvn.

Anette Harbech Olesen er udover at være en levende foredragsholder også forfatteren til en række kogebøger om sund kost blandt andet ”Kvinde – styrk dit immunforsvar” og ”Glutenfri mad”, hvor målet er at inspirere familierne til at samles om skønne, veltillavede, farverige, duftende og næringsrige måltider, fremstillet af de allerbedste økologiske kvalitetsråvarer, skriver FOF i en pressemeddelelse.

God mad er ikke alene fyldt med sundhed, den øger også energiniveauerne og livsglæden, hvilket hun efter en trafikulykke i 1996 mærkede på nærmeste hold.

Kom og vær med til en underholdende og glædesfyldt aften, fyldt med brugbar og sund inspiration.

Entré 110 kr.

Tilmelding til 7447 1597 eller www.fof-sonderborg.dk

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk