FOF er klar med en lang rækker kurser

9. juli 2020 Kultur

Vil du have ny inspiration i hverdagen? Har du lyst til at blive en del af et meningsfyldt og hyggeligt fællesskab med andre, der har samme interesse som dig? Så er det værd at tage et kig på FOFs aktiviteter.  Og måske skal du ikke tøve for længe, for efter en lang periode med nedlukning og isolation forventer FOF-Sønderborgs skoleleder Trine Malm Clemmensen, at mange vil søge mod de fællesskaber, man kan blive en del af i FOF:

”Jeg tror, at det under nedlukningsperioden er gået op for mange af os, hvor vigtigt det er være sammen med andre.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hos FOF kan man blive klogere, sundere og gladere sammen med andre, der har den samme interesse som én selv, og man kan trygt møde op, for vi lever selvfølgelig op til sundhedsmyndighedernes anbefalinger”, siger Trine Malm Clemmensen i en pressemeddelse, hvor hun fortæller om en lang række nye tilbud.

På foredragsfronten er der en bred vifte af muligheder, hvor du blandt andet kan komme en tur til Mars med den kendte astrofysiker Michael Linden-Vørnle eller lade dig inspirere af populære Claus Dalby, der giver dig nyttig viden om, hvordan du kan skabe smukke krukker med blomster og grøntsager.

Madlavning

Hvis du har lyst til ny inspiration i din madlavning, har FOF-Sønderborg masser at byde på.

Artiklen fortsætter under annoncen

Blandt nyhederne er den anerkendte kok og køkkenchef Kim Meier, der tilbyder kurser i tilberedning af fisk og vildt samt kurser i bagning og Petit Four.  En nyhed for mændene er et kursus i mad og vinkundskab med kokken Per Vadgaard Nielsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du har også mulighed for at lære at kreere lækker plantebaseret mad, velsmagende østeuropæiske retter, eller du kan lære at samle urter, svampe og spiselige planter i naturen.

Hvis du gerne vil gøre noget godt for din krop og din sundhed, har FOF-Sønderborg stribevis af forskellige bevægelseskurser.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan for eksempel vælge mellem forskellige typer yoga, pilates og Tai Chi/Qi Gong. Og der er både noget for dem, der vil have pulsen op, og for dem, der skal tage særlige hensyn til kroppens skavanker.

For dem, der vil udfolde deres kreative åre, er der mulighed for at vælge mellem at sy tøj eller tasker, strikke, male, brodere, farve garn eller flette pil.  De musikinteresserede kan lære at mestre klaver, guitar og en række andre instrumenter, eller de kan lære at bruge deres eget instrument, stemmen, alene eller i kor.

Artiklen fortsætter under annoncen

Til dem, der gerne vil lære sprog, har FOF-Sønderborg kurser i alle de populære fremmedsprog samt i kinesisk, portugisisk og russisk.

Du kan allerede nu tilmelde dig på FOF-Sønderborgs hjemmeside..

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk