FOF-foredrag med stjernekokken Jens Peter Kolbeck

8. marts 2020 Erhverv

Stjernekokken Jens Peter Kolbeck blev oprindeligt uddannet på Hotel Dagmar i Ribe. Han har arbejdet på førende hoteller og restauranter i blandt andet Frankrig og ved ambassaderne i Rom og Washington og var i 1974-79 køkkenchef hos dronning Margrethe.

I 1988 åbnede han restaurant Christie’s i Sønderjylland, der blev valgt som Danmarks bedste restaurant i 1993. Samme år vandt Jens Peter Kolbeck guld ved det uofficielle verdensmesterskab i kokkekunst, Bocuse d’Or.

Han har derudover vundet adskillige præmier ved internationale konkurrencer. Han er forfatter og medforfatter til flere bøger, skriver FOF.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kom med på en inspirerende rundtur i gastronomiens verden og hør om 56 år af Jens Peter Kolbecks liv kogt ind til et par timer med sjove citater og anekdoter.

Jens Peter Kolbeck vil også fortælle om sin seneste bog: “De kalder ham Sølvræven”. Bogen vil kunne købes denne aften.

Foredraget finder sted tirsdag den 24. marts kl. 19-21 i MultiKulturhuset.

Tilmelding HER på LINKET

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 Kultur, Sønderborg

Historisk Festival kredser om hertugerne

7. oktober 2022 Kultur

Sønderborg Slot danner i efterårsferien rammen om en helt særlig tidsrejse, når vi tirsdag den 18. oktober 2022 inviterer alle til en historisk festival i hertugens fodspor, skriver slottets ledelse. I centrum for dagen står både Sønderborg Slots forhenværende slotsherre hertug Hans den Yngre, hertug af Slesvig-Holsten-Sønderborg samt hans 23 børn og Louise Auguste, hertuginde […]

Læs mere...