FOF: Kom og hør Tini Owild fortælle hvordan du får kant og wauw-faktor

26. oktober 2019 Samfund

Onsdag, den 6. november klokken 19.00,  gæster Stylist og Master coach Tini Owild, MultiKulturhuset, med sit foredrag; Få kant & wauw faktor!

Tini Owild er:

En af Danmarks eneste stylist og mastercoach i et. Med mange års erfaring i personlig styling og rådgivning til erhvervsledere, folketingsmedlemmer, skuespillere, sangere og private. Kendt som stylisteksperten i medier som: Politiken, Alt For Damerne, Berlingske Tidende, Femina.

Hun er også forfatter til bestseller-bøgerne “Stylecoaching – 6 trin til din personlige stil” samt nyeste udgivelse ’Fra ok til lækker’ i samarbejde med Schwartzkopf.

Artiklen fortsætter under annoncen

I 2008 grundlagde Tini Owild ‘Stylewise Academy’, hvor hun – som den eneste i Danmark – blander coaching med styling i en unik uddannelse. Hvert år uddanner hun to hold stylecoaches på sit eget akademi.

Tini Owild tilbyder kun i særlige tilfælde personlig styling, men lever i dag af at uddanne stylecoaches, undervise, holde foredrag og workshops – og skrive bøger.

Tini Owild har blandt andre undervist virksomheder som Novo, Ernst & Young, Companys, L’Oreal, Nivea, Radius Kommunikation og har desuden været personlig stylist for eksempelvis Lis Sørensen, Lone Dybkjær, Emilia van Hauen, Sofia Manning og Sofie Lassen-Kahlke.

Artiklen fortsætter under annoncen

Flasket op med mode

Tini Owild er flasket op med mode og stil af sin mor, der er designer. Men det var under uddannelsen til dekoratør hos Magasin du Nord, at hun for alvor fik øjnene op for stylistjobbet. Her fik hun sin ilddåb både som stylist og koordinator ved blandt andet at planlægge Magasins store årlige julekatalog.

Siden har Tini Owild været stylist på modeshows både i Magasin og Illum. Og hun har arbejdet på tusindvis af reklamer for både produkter, serviceydelser, modeserier og kataloger for forskellige firmaer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tini Owild kobler af og lader op på stadion i sin fritid, hvor hun dyrker atletik på eliteniveau.

Det er FOF Sønderborg, der har inviteret Tini Owild – og du køber din billet for 150 kroner HER på LINKET

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. oktober 2021 Kultur, Gråsten

Brecklings Bogcafé: Halvdelen af billetterne til Jussi Adler Olsen er solgt

Foto: Robin Skjoldborg
24. oktober 2021 Kultur

Noget tyder på, at det blive sidste gang man kan møde krimikongen Jussi Adler-Olsen i det sønderjyske, siger Allan Breckling, som er vært i Brecklings Bogcafé, som har valgt Gråsten – det lille kongerige – til at få besøg af den verdensberømte forfatter torsdag den 18. november klokken 19.00. Rammen bliver Ahlmannsparkens BHJ-sal. “På 10 […]

Læs mere...