FOF: Lær at give små lette tryk som gør din baby glad

1. november 2019 Samfund

Tryk og glad søvn er en workshop, hvor du får undervisning i akupressurpunkter og zoneterapi, der kan hjælpe dit barn/din baby, når det har svært ved at finde ro og falde i søvn.

Workshoppen finder sted den 7. november mellem 10:30 og 12 i Aftenskolernes Hus i Voldgade.

Børnebehandler, Eva Raguse fra Hjertebriksen, lærer dig akupressur og zoneterapi til hjemmebehandling, så du kan behandle dit barn i rolige hjemlige omgivelser. Vi alle har punkter til rådighed på vores krop – og Eva Raguse lærer dig, hvordan du bruger dem bedst muligt.

Tag din baby med til en hyggelig og lærerig stund. Medbring gerne en dyne eller andet dit barn kan ligge på.

Små børn er vilde med det

Joan Haugaard Jensen fra Mariehønens Økologiske Naturbørn – en privat pasningsordning – har tidligere haft besøg af Eva Raguse.

Og det kunne virkelig ses på børnene i Kværs, at de nød at få behandlingerne. Flere af dem fortsatte selv med  med at trykke – efter de voksne havde været i gang.

“Det har været en oplevelse og så virker behandlingerne med det samme. Bestemt noget, der bliver en del af vores hverdag her i Mariehønen”, siger Joan Haugaard Jensen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan tilmelde dig kurset hos FOF via LINKET HER

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. december 2022 REGIONALT, Samfund

Slesvigsk Parti ønsker UNESCO Biosfæreområde frem for ødelæggende muslingeskrab i Flensborg Fjord

1. december 2022 REGIONALT

Mens muslingefiskeri med bundskrabende redskaber er forbudt på den tyske side af Flensborg Fjord er det på dansk side stadig tilladt at udføre muslingeskrab, der ødelægger havbunden flere år ud i fremtiden. Onsdag mødtes repræsentanter fra en række naturorganisationer med politikere fra både Danmark og Tyskland for at tale om netop denne situation. Det var […]

Læs mere...