Folk og Sikkerhed: Kom og hør om den lokale sikkerhed

18. januar 2016 Samfund

Truslen mod Danmark er blevet øget med det russiske udspil om optrapning af det atomare beredskab og placering af 30.000 mand ved grænsen til Ukraine og de baltiske lande. ISIL-frygten tegner fortsat dagsordenen, og terroren rammer nu også Danmark. Samtidig udsættes vort ellers så robuste samfund for væsentlige økonomiske ukendtudfordringer i redningsberedskabet, skriver Folk og Sikkerhed i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Har vi sparet for meget på forsvaret, beredskabet og hjemmeværnet?

Hvad betyder det for de mange frivillige brandfolk i Sønderjylland?

Skal danske soldater eller hjemmeværnsfolk indsættes som støtte for politiet på den dansk-tyske grænse?

Oversvømmelser og fyrværkeri

Folk og Sikkerhed, Sønderjylland er arrangør af et debatmøde om vores fælles sikkerhed i forbindelse med

Peter Christensen besøger Sønderborg igen i marts.

Peter Christensen besøger Sønderborg igen i marts.

Artiklen fortsætter under annoncen

naturkatastrofer, stormvejr, oversvømmelser, senest set over nytåret i Sønderjylland eller tidligere ved Seest-ulykken. Desuden vil debatten også berøre vredens brændpunkter og terroren. Kan vi forsikre os imod alt dette, og kan vi også sikre os bedre her i Sønderjylland?

Nogle af disse spørgsmål vil Forsvarsminister Peter Christensen, selv sønderjyde, gøre os meget klogere  torsdag den 17. marts 2016 kl. 19.30 på Comwell Hotel.

Gratis debatmøde

Alle er velkommen til at deltage og høre om Folk og Sikkerheds mission og vision, der arbejder for et samtænkt og robust samfund, med henblik på at skabe sikkerhed, frihed og tryghed for den enkelte.comwell

Artiklen fortsætter under annoncen

Arrangementet er gratis og Folk og Sikkerhed, der er Danmarks største forsvars-sikkerheds-og beredskabspolitiske forening med op til 100.000 medlemmer, byder på en kop aftenkaffe i en kort pause.

Så kom og hør om Danmarks og Sønderjyllands sikkerhed.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk