Folk & Sikkerhed hædrede Gunnar Hounsgaard på hans 90 årsdag

23. januar 2017 Samfund
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

På Gunnar Hounsgaards 90 års fødselsdag blev han hædret for sin store indsats for hjælpe efterladte familiemedlemmer i England, Australien, USA og Canada til at få vished for, hvor deres kære mistede livet under 2. verdenskrigs bombardementer af tyske byer.

Gunnar Hounsgaard har været initiativtager til alle kransenedlæggelser på Als, skriver Folk og Sikkerhed i en pressemeddelelse.

Folk og Sikkerhed skylder således Gunnar Hounsgaard er stor tak for sin indsats for markedsføring af foreningen, som han i mange år fulgte i bestyrelsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Gunnar Hounsgaard fik på sin runde dag et bevis for sit æresmedlemsskab af formanden for Folk og Sikkerhed, Sønderjylland, Erling Lundsgaard, ved fødselsdagsreceptionen på Comwell Hotel i Sønderborg.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2021 Nordborg, Frivillige

Frivillig fra Røde Kors fik ‘Covid-19 Prisen’

24. september 2021 Nordborg

Ellen Iversen fra Røde Kors i Sønderborg har fredag ved Frivilligfesten fået overrakt ‘Covid-19 Prisen’, fordi hun  formåede –  efter en henvendelse fra Sønderborg Kommune om vaccineledsagelse til sårbare ældre – på bare to arbejdsdage at koordinere en sådan hjælp. Den frivillige opgave indebar to måneders indsats med at rekruttere frivillige og sørge for at […]

Læs mere...