folkBaltica: Fællessang i Nygård

24. april 2018 Kultur

Den gamle skovfogedbolig Nygård i Nørreskoven er igen her i 2018 et af spillestederne  i den årlige FolkBalticafestival.

På søndag kl. 15.00 er der koncert/fællessang med Mette og Børge Solkær ledsaget af en af Danmarks bedste spillemænd, violinisten Søren Iversen.

Trioen er kendt som fine fortolkere af nordiske og keltiske viser og sange. Koncertens program indeholder ligeledes en række fællessange som de tre musikere med sikker hånd leder publikum igennem, skriver Foreningen Nygård i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mange kender  Mette og Børge Solkær fra deres optrædener rundt omkring. Blandt andet gennem en årrække i Visemøllen på Tønderfestivalen.

Parret er også kendt for deres livsværk Café Ellegård i Stursbøl, som hver sommer for fulde huse danner rammen om en perlerække af musikoplevelser.

Café Ellegård blev i 2012 nomineret som årets spillested ved DMA.folk.

Billetter til koncerten på Als kan købes HER på folkbaltica.dk eller ved indgangen.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Kom tæt på krimidronningen Sara Blædel når hun besøger Brecklings Bogcafé

5. februar 2023 Kultur

Allan Breckling har sat Sara Blædel – Danmarks kvindelige krimiforfatter nummer ét – på plakaten til den næste udgave af Brecklings Bogcafé, som finder sted i Sønderborghus onsdag den 1. marts fra klokken 19. “Når jeg får besøg af Sara Blædel igen, så er det på opfordring fra flere kvindelige krimilæsere og jeg er glad […]

Læs mere...