folkBaltica: Forrygende åbningskoncert og meget mere i vente

23. maj 2019 Kultur

Onsdag aften stod en masse musikere klar på scenen i Alsion og det samme gjorde Sønderjysk Pigekor – og sammen skulle de levere den 15. folkBaltica-åbningskoncert.

Og lige som alle de andre gange, så var 15. gang også lykkens gang, hvor musikere og kor samt solister – med rigtig god hjælp fra FolkBalticas musikalske tovholder, Harald Haugaard, fik både sang, musik og masser af energi ud over scenekanten.

Borgmester Erik Lauritzen fik flettet ind i sin velkomst, at han havde set frem til koncerten. Han og hustruen, Bente, er nemlig vilde med folkmusik.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og det er jo pragtfuldt, at vi kan arbejde sammen hen over grænsen om folkBaltica, der spiller på både dansk og tysk grund”, sagde borgmesteren, som også bemærkede, at bortset fra enkelte pladser på første række, så var salen fyldt.

Der kommer meget mere folkBaltica – læs programmet HER på LINKET

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. juni 2021 Politik, Sønderborg

Frode Sørensen vender tilbage til Byrådet som vikar

24. juni 2021 Politik

Byrådsmedlem Jesper Smaling fra Socialdemokratiet går på barselsorlov fra fredag og frem til den 10. august og så skal der en vikar på banen. Det bliver tidligere formand for Teknik- og Miljøudvalget Frode Sørensen, som skal afløse Jesper Smaling. Inden Frode Sørensen kan kalde sig ‘midlertidigt byrådsmedlem’, skal det siddende Byråd godkende, at han vikarierer. […]

Læs mere...