folkBaltica: Forrygende åbningskoncert og meget mere i vente

23. maj 2019 Kultur

Onsdag aften stod en masse musikere klar på scenen i Alsion og det samme gjorde Sønderjysk Pigekor – og sammen skulle de levere den 15. folkBaltica-åbningskoncert.

Og lige som alle de andre gange, så var 15. gang også lykkens gang, hvor musikere og kor samt solister – med rigtig god hjælp fra FolkBalticas musikalske tovholder, Harald Haugaard, fik både sang, musik og masser af energi ud over scenekanten.

Borgmester Erik Lauritzen fik flettet ind i sin velkomst, at han havde set frem til koncerten. Han og hustruen, Bente, er nemlig vilde med folkmusik.

“Og det er jo pragtfuldt, at vi kan arbejde sammen hen over grænsen om folkBaltica, der spiller på både dansk og tysk grund”, sagde borgmesteren, som også bemærkede, at bortset fra enkelte pladser på første række, så var salen fyldt.

Der kommer meget mere folkBaltica – læs programmet HER på LINKET

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. december 2022 Politik, Sønderborg

Byrådet besluttede at bibliotekerne skal spare over en million kroner

1. december 2022 Politik

Der bliver skåret ned på antallet af læsekredse på biblioteket og på den måde kan der spares 185.000 kroner om året. Der spares yderligere 140.000 kroner årligt ved at nedlægge læsestuerne på bibliotekerne i Dybbøl og Ulkebøl. Det besluttede Byrådet onsdag aften og politikerne skar også ned på den bemandede åbningstid på bibliotekerne og det […]

Læs mere...