folkBaltica-koncert i Nygård i Nørreskoven på søndag

23. maj 2019 Kultur

Den gamle skovfogedbolig Nygård i Nørreskoven på Als er igen et af spillestederne  i folkBaltica, som i år kan fejre 15-års-jubilæum.

Søndag kl. 15.00 er der koncert og fællessang med Mette og Børge Solkær ledsaget af en af Danmarks bedste spillemænd, violinisten Søren Iversen, skriver Foreningen Nygård.

Trioen er kendt som fine fortolkere af nordiske og keltiske viser og sange. Koncertens program indeholder ligeledes en række fællessange som de 3 musikere med sikker hånd leder publikum igennem.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mange kender  Mette og Børge Solkær fra deres optræden rundt omkring bl.a. gennem en årrække i Visemøllen på Tønderfestivalen.

Der er gratis entré.

Kaffe og kage kan købes.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. august 2021 Erhverv, REGIONALT

HLT-Service har el-varebiler som dækker virksomhedernes behov

5. august 2021 Erhverv

HLT-Service i Aabenraa sælger varevogne af mærket Maxus og der er stor interesse for bilerne fra både kommuner og større virksomheder, siger Poul Linnet fra HLT-Service. Interessen skyldes både kørselsøkonomi og klimaet. “Det er med elbiler, som det er med mobiltelefoner. Der udvikles hele tiden og Maxus-varevogne dækker langt de fleste virksomheders behov. Også håndværkernes”, […]

Læs mere...