Folkeklubben spiller ekstra-koncert i Sønderborg Teater

4. januar 2021 Kultur

Folkeklubben spiller en ekstra-koncert i Sønderborg Teater den 6. marts klokken 16 og du finder din billet på Sønderborghus’ hjemmeside.

Den ekstra koncert skyldes naturligvis, at der meget hurtigt blev udsolgt til den koncert, som finder sted i aftentimerne, skriver Sønderborghus.

At forestille sig, at de tre medlemmer i Folkeklubben – som i marts drager på turné og i det hele taget er aktivt tilstede i en hypermoderne nutid – har vandret lyslevende rundt i Danmark i 1987 – gået i skole, spillet fodbold, været en del af familie- og samfundsstrukturer – dét er, i følge bandet, en vild tanke:

Artiklen fortsætter under annoncen

”Når vi kigger på vores opvækst i ’80erne på billeder – eller ser klip fra datidens tv – virker det som et fjernt og ukendt Truman-show: det er godt lavet, men det har intet med i dag at gøre. Og dog er det en del af os. Vi er børn af den tabte tid”, lyder det fra Kjartan Arngrim, Rasmus Jusjong og Rasmus Dall, der tilsammen udgør Folkeklubben.

Og netop tiden som faktor – i det indre liv, i historien og i samfundslivet – er omdrejningspunktet på det nye udspil; en plade som er skrevet på dén erfaring, at verden som du kender den, før du ved af det, er væk og borte for altid. Som de skibe der forliser uden at efterlade andre spor end falmede billeder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Folkeklubben klar til at møde verden, hvordan den end har tænkt sig at tage sig ud. Klar til at spille for hvem og hvor det er muligt – og vil igen minde os alle om, at vi ikke skal spilde tiden.

Ved bandets seneste koncert i Sønderborghus havde musikerne selv spildt tiden:

“Det gjorde vi på færgen mellem Bøjden og Als. Faktisk nåede vi helt derud, hvor vi googlede Folkeklubben. Det er dét, som min mor, der er psykiater, kalder narcisisme”, sagde Kjartan Arngrim.

Det kan så få en og anden til at tænke på, hvor tit man lige tjekker sig selv af på Facebook!

Artiklen fortsætter under annoncen

Har vi glemt, vi skal dø?

Billetten til ekstrakoncerten køber du på Sønderborghus hjemmeside.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk