Folkeskole Corona-lukkes frem til 4. januar

13. december 2020 COVID-19

Situationen på Ulkebøl Skole er nu så kompleks, at Sønderborg Kommune – ud fra et forsigtighedsprincip og for at inddæmme smitten – har valgt at lukke skolen ned fra og med mandag. Desuden gør situationen med smitte blandt medarbejderne det vanskeligt at fastholde en skoledag for eleverne.

I sidste uge sendte skolen 0. – 2. klasse hjem, fordi der blev konstateret en række smittetilfælde og høj risiko for smitte.

“Det er på alle måder en ærgerlig situation, som vi ved kommer til at påvirke mange børn og forældre, og jeg kan kun beklage de gener, som lukningen kommer til at betyde. Men vi lægger vægt på at bakke op om indsatsen for at bryde smittekæder og inddæmme corona-smitten”, udtaler kommunens skolechef, Erling Andresen, i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ulkebøl Skole tilbyder fra mandag morgen nødpasning for elever i 0. – 3. klasse. Nødpasningen er alene for de forældre, der absolut ikke har andre muligheder for pasning.

“Vi er selvfølgelig klar med nødpasning mandag morgen til de forældre, som absolut ikke har andre muligheder for pasning, for eksempel fordi, de varetager kritiske funktioner på vores sygehuse”, siger skoleleder Elin Lei Bergmann.

Ulkebøl Skole tilbyder – i det omfang det er muligt – fjernundervisning.

Alle skolens forældre er informeret om situationen.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
26. oktober 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Mød kandidaterne Stephan Kleinschmidt og Jesper Esbensen på SønderborgNYT TV

26. oktober 2021 KV21

Tirsdag eftermiddag klokken 17 kan du se og høre den konservative spidskandidat, Jesper Esbensen, og Slesvigsk Partis borgmesterkandidat, Stephan Kleinschmidt, i en valgdebat på Sønderborg TV. I udsendelsen kan du høre Jesper Esbensen fortælle, at han synes, at de penge, som Sønderborg Kommune betaler for at få Tour de France til byen, kunne bruges meget […]

Læs mere...