Folketingskandidater og andre kan blive klogere på frie skolers vilkår

21. maj 2019 Politik

Den seneste tid har været fyldt med mange forskellige historier, udsagn og krav omkring de fri grundskoler. Derfor inviterer Privatskolen Als blandt andre de lokale folketingskandidater til et møde, hvor privatskolen vil give et indblik og viden i de frie grundskolers rammebetingelser, udfordringer og deres arbejde i dagligdagen.

“Vi inviterer også byrådspolitikere og mennesker fra de lokale ungdomsuddannelser”, siger bestyrelsesformand Sven Jensen i en pressemeddelelse.

Formanden for  ”Danmarks Private Skoler – grundskoler & gymnasier”, Karsten Suhr, vil komme nærmere ind på de fri grundskoler i Danmark.

Artiklen fortsætter under annoncen

Formanden for skolebestyrelsen på Privatskolen Als vil give et indblik i skolens daglige virke samt visionen for de kommende år.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. november 2021 Erhverv, Sønderborg

Små og mellemstore virksomheder i Sønderborg mødes af klimakrav fra kunderne

28. november 2021 Erhverv

Klimakampen er kommet til de små og mellemstore virksomheder, som i stigende grad bliver mødt med krav om at blive klimaklar og det var hovedbudskabet, da Sønderborg-områdets små- og mellemstore virksomheder mødtes til ProjectZeros SMV-konference tidligere på måneden. Det skriver ProjectZero. Næsten halvdelen af de danske SMV’er er allerede i gang med at udarbejde klimamål, […]

Læs mere...