Folketingsudvalg besøger Linak på mandag

24. februar 2017 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

 

Folketingets Erhvervs-, Vækst- og Eksportudvalg skal mandag på studiebesøg hos produktionsvirksomheder på Als og Fyn, som er langt fremme i forhold til at bruge robotteknologi og automatisering.

”I september sidste år besøgte vi en række spændende produktionsvirksomheder i Midtjylland, og det var meget inspirerende. Vi har også tidligere besøgt virksomheder på Sjælland og Lolland for at høre om deres interessante erfaringer. Nu ser vi i udvalget meget frem til at skulle besøge Als og Fyn”, siger Morten Bødskov, formand for Erhvervs-, Vækst- og Eksportudvalget i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Udvalget skal besøge Linak A/S, Micro Matic A/S, Universal Robots og slutter af med besøg hos Center for Robotteknologi i Odense.

Turen er et led i udvalgets fortsatte fokus på produktionsvirksomheder i Danmark og skal give udvalget yderligere indsigt i produktionserhvervene. Udvalget får samtidig mulighed for at have drøftelser med både ledelserne og tillidsrepræsentanterne om udfordringer og potentialer inden for robotteknologi, vækst, beskæftigelse, uddannelse, innovation og konkurrence.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juni 2022 Augustenborg, Erhverv

Nyd et godt glas vin og aftensolen på terrassen ved Augustenborg_Project

29. juni 2022 Augustenborg

På fredag åbnes dørene til den splinternye vinbar, A_Terracce, hos Augustenborg_Project på Palævej i Augustenborg, hvor franske sommeliers er klar til at guide gæsterne frem til de allerbedste smagsoplevelser. “I den kommende weekend gør vi ekstra meget ud af franske vine og det skyldes selvfølgelig, at Tour de France kommer til Sønderborg og fremover handler […]

Læs mere...