Folketingsudvalg besøger Linak på mandag

Arkivfoto
Arkivfoto
24. februar 2017 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Folketingets Erhvervs-, Vækst- og Eksportudvalg skal mandag på studiebesøg hos produktionsvirksomheder på Als og Fyn, som er langt fremme i forhold til at bruge robotteknologi og automatisering.

”I september sidste år besøgte vi en række spændende produktionsvirksomheder i Midtjylland, og det var meget inspirerende. Vi har også tidligere besøgt virksomheder på Sjælland og Lolland for at høre om deres interessante erfaringer. Nu ser vi i udvalget meget frem til at skulle besøge Als og Fyn”, siger Morten Bødskov, formand for Erhvervs-, Vækst- og Eksportudvalget i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Udvalget skal besøge Linak A/S, Micro Matic A/S, Universal Robots og slutter af med besøg hos Center for Robotteknologi i Odense.

Turen er et led i udvalgets fortsatte fokus på produktionsvirksomheder i Danmark og skal give udvalget yderligere indsigt i produktionserhvervene. Udvalget får samtidig mulighed for at have drøftelser med både ledelserne og tillidsrepræsentanterne om udfordringer og potentialer inden for robotteknologi, vækst, beskæftigelse, uddannelse, innovation og konkurrence.

26. maj 2024 Kultur, Sønderborg

Sønderborg Lindy Hoppers fejrede dansen på Rådhustorvet

26. maj 2024 Kultur

En flashmob er, når en gruppe mennesker hurtigt samles et offentlig sted – udfører en handling – og forsvinder igen. Og det var lige det, som Sønderborg Lindyhoppers gjorde søndag eftermiddag på Rådhustorvet. “Det er Dansens Kunstdag og vi dansede en dans på Rådhustorvet. Den var med afsæt i Frankie Mannings Shimsam og jeg har […]

Læs mere...