Food Festival: Der arbejdes flittigt på en festival med gode, lokale råvarer

5. september 2019 Augustenborg

Brugsen for Als – Sundeved har 50 års jubilæum og det fejres blandt andet med en stor Food Festival i Augustenborg Hallerne, hvor der skal være hele 40 stande, som gæsterne kan gå på opdagelse i, når vi når weekenden 21. – 22. september og der er åbent mellem 10 og 16.

“Det er tredje gang vi laver Food Festival og vi regner med, der kommer 4000  besøgende denne gang. Den første gang var der 3200 indenfor og den anden gang var der 3800, så vi skal nok nå de 4000”, siger Karsten Hansen fra Brugsen for Als og Sundeved.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er et stort arbejde at lave en Food Festival og Karsten Hansen har travlt med forberedelserne. Der skal bestilles rigtigt mange skilte og aftales rigtigt meget med de lokale leverandører, som skal være i standene.

“Alle stande er solgt og de 20 af dem bliver med lokale avlere, mens 10 stande er optaget af det, som vi kalder semi-lokale. Det er for eksempel Bryggeriet Fuglsang”, siger Karsten Hansen til SønderborgNYT.

Brugsen for Als – Sundeved har også selv en række stande på festivallen.

Artiklen fortsætter under annoncen

De gæster, der medlem hos Coop, kommer gratis ind, mens andre skal betale 25 kroner.

“På Food Festival kan gæsterne få en snak med leverandørerne og andre, der står i standene og der vil selvfølgelig være masser af smagprøver og meget andet”, siger Karsten Hansen og tilføjer:

“Food Festivallen handler om vores vision: Sammen om bedre mad – til gavn for kunder og miljø”.

Og gode, lokale råvarer spiller glimrende ind i visionen.

SønderborgNYT har også en stand på Food Festival – og sender live-tv begge dage.

 

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. december 2021 Erhverv, Sønderborg

Christen Espersen fra miniBOOSTER i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg

3. december 2021 Erhverv

Det er den 58-årige administrende direktør og grundlægger af firmaet miniBOOSTER A/S, Christen Espersen, der afløser den 69-årige direktør og konsul Erling Duus, som siden 2008 har stået i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg. Erling Duus, der har forladt sin position som medejer og administrerende direktør for Eegholm A/S, bevarer sin tilknytning til IndustriGruppen, hvor han […]

Læs mere...