Food Festival: Her kan du smage på pølser fra Holm og gin fra Sydals

14. september 2019 Augustenborg

Brugsen for Als – Sundeved er vært for en stor Food Festival i Augustenborg Hallerne, hvor der skal være hele 40 stande, som gæsterne kan gå på opdagelse i, når vi når weekenden 21. – 22. september og der er åbent mellem 10 og 16.

Brugsen for Als – Sundeved har også selv en række stande på festivallen.

“De gæster, der medlem hos Coop, kommer gratis ind, mens andre skal betale 25 kroner”, siger salgschef Karsten Hansen fra Brugsen for Als-Sundeved.

Når du går rundt på festivallen, kan du få en snak med Destilleriet Als, der laver gin, som blandt andet sælges i Brugsen for Als-Sundeveds butikker.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi er med i Augustenborg, hvor vi har vores nye jubilæumsvariant  af Bals Gin med”, siger Krestian Muusmann til SønderborgNYT.

Krestian Muusmann er også med i rækken af leverandører, der skal på scenen og fortælle om deres produkter. Han fortælle, hvordan man laver gin.

Herlige pølser fra Holm

Food Festival får også besøg af Holm Pølser, der blandt andet kommer med deres kendte sardelpølse, spegepølse, jagtpølse og leverpølse.

“Det er altid dejligt for os at møde de kunder, som spiser vores pølser – og det kan jo være, der er flere, der vil gøre det, når de har fået nogle smagprøver”, siger Kim Zickert fra Holm Pølser.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. juni 2021 Politik, Sønderborg

Frode Sørensen vender tilbage til Byrådet som vikar

24. juni 2021 Politik

Byrådsmedlem Jesper Smaling fra Socialdemokratiet går på barselsorlov fra fredag og frem til den 10. august og så skal der en vikar på banen. Det bliver tidligere formand for Teknik- og Miljøudvalget Frode Sørensen, som skal afløse Jesper Smaling. Inden Frode Sørensen kan kalde sig ‘midlertidigt byrådsmedlem’, skal det siddende Byråd godkende, at han vikarierer. […]

Læs mere...