Food Festival: Kom og smag den nye Indian Pale Ale fra Fuglsang

12. september 2019 Augustenborg

Brugsen for Als – Sundeved er vært for en stor Food Festival i Augustenborg Hallerne, hvor der skal være hele 40 stande, som gæsterne kan gå på opdagelse i, når vi når weekenden 21. – 22. september og der er åbent mellem 10 og 16.

Brugsen for Als – Sundeved har også selv en række stande på festivallen.

“De gæster, der medlem hos Coop, kommer gratis ind, mens andre skal betale 25 kroner”, siger salgschef Karsten Hansen fra Brugsen for Als-Sundeved.

I en af standene har Bryggeriet Fuglsang plads til flere af deres øl og sodavand.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi skænker smagprøver på vores økologiske classic, pilsner og alkoholfri øl”, siger Kim Hansen fra Fuglsang.

På bordet er også Indian Pale Ale, som er helt ny.

“Og til børnene har vi Danmarks ældste sodavand og en sportsvand”, siger Kim Hansen.

Frugt & Grønt

Steffen Krogh fra Grønne Bakken skal også på Food Festival i Augustenborg og han kommer med helt specialle messetilbud på sit økologiske frugt og grønt.

“Vi tilbyder forskellige mix af frugt og af grønt i små bægre, så det lige er til at åbne og spise”, siger Steffen Krogh, der naturligvis også byder på smagsprøver.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lidt sødt

På Food Festival kan du både smage og blive klogere på honning fra Hviid.

“Jeg skal have sommer-, forårs-, sensommer og lynghonning med på Foodfestival”, siger Klaus Hviid Petersen, som også tager lidt andre variationer med.

“Honning smager jo herligt på brød og så kan det i mange opskrifter anvendes i stedet for sukker og det lidt sundere”, siger Klaus Hviid Petersen.

Han fortæller videre, der er glimrende at komme ud og møde forbrugerne, som køber den honning, han har stående i Brugsen for Als-Sundeveds butikker.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Så kan vi få en snak om de forskellige slags honning, om blomsterne, som bierne besøger. Smagen kommer jo fra blomsterne”, siger Klaus Hviid Petersen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 Kultur, Sønderborg

Historisk Festival kredser om hertugerne

7. oktober 2022 Kultur

Sønderborg Slot danner i efterårsferien rammen om en helt særlig tidsrejse, når vi tirsdag den 18. oktober 2022 inviterer alle til en historisk festival i hertugens fodspor, skriver slottets ledelse. I centrum for dagen står både Sønderborg Slots forhenværende slotsherre hertug Hans den Yngre, hertug af Slesvig-Holsten-Sønderborg samt hans 23 børn og Louise Auguste, hertuginde […]

Læs mere...