Forbedring af genoptræning efter indlæggelse

7. januar 2015 Uncategorized

Uden at skulle finde en eneste ekstra krone har Sønderborg Kommune fodret kvaliteten af den genoptræning, som nogle af de 16-17.000 borgere, der årligt indlægges på sygehus, får efter deres behandling.

Sundhedsformand Helge Larsen klar med en forbedring af genoptræning, der oveni købet vil give flere penge i kassen.

Sundhedsformand Helge Larsen klar med en forbedring af genoptræning, der oveni købet vil give flere penge i kassen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi ved, at jo tidligere patienter kommer i genoptræning des bedre bliver resultatet”, siger sundhedsudvalgsformand Helge Larsen. Han forklarer, at når det ikke koster ekstra penge, så er det fordi opskriften på forbedringen ganske enkelt er, at patienterne kommer tidligere i genoptræning.

“Vi indkalder dem til samtale hurtige efter indlæggelsen. Det er ikke sikkert de begynder genoptræningen så tidligt. Der kan jo være nogle sår eller noget, der forhindrer det, men de starter i hvert fald tidligere end hidtil”, siger Helge Larsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og rettidig genoptræning er med til at forebygge, at patienten skal på sygehuset igen, så vi kan sagtens spare penge på at reagere hurtigere”, siger Helge Larsen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. maj 2022 Erhverv, Sydals

Ved Lysabild bygges der en solcellepark som tager hensyn til biodiversiteten

25. maj 2022 Erhverv

Nordic Solar vil have mere fokus på biodiversitet i solparker. Den danske solenergivirksomhed tog forleden første skridt til en ny stor solpark på Als og den er udviklet med et særligt hensyn til biodiversitet i området på og omkring parken. Borgmester Erik Lauritzen, biodiversitetskonsulenter og Nordic Solar tog første spadestik til biodiversitetsprojektet for den nye […]

Læs mere...