Foredrag: Den dag verden gik i stå – om at miste en søn og bror

6. marts 2019 Samfund

Den 26. februar 2012 kørte fire unge mænd sig selv ihjel en tidlig morgen på Køgevej ved Tjæreby, da de var på vej hjem fra byen.

Dødsulykken satte hele Roskilde på den anden ende.

Ikke mindst familie og venner var chokerede og i sorg over at miste deres kære.

Tre af dem spillede i KFUM og var dagen før vendt hjem fra en træningstur i Tyrkiet. En femte ven var blevet hentet af kæresten en time før og sad derfor ikke i ulykkesbilen.

Ulykken skete en frostklar nat.

De kørte for stærkt og ramte et træ.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nu ligger de unge mænd begravet ved siden af hinanden på Havdrup Kirkegård.

Den ene af de afdøde var 18-årige Kenni Offersen.

Hans far og søster, Poul og Pernille Offersen, har skrevet bogen, ‘Du som er i Himlen – os der er tilbage’. Den handler om ulykken, sorgen, og om hvordan de to er kommet videre i livet, efter at have mistet en højtelsket bror og søn, skriver FOF-Sønderborg.

Den 20. marts klokken 19  gæster Poul og Pernille Offersen MultiKulturhuset, hvor de i samarbejde med FOF-Sønderborg holder foredrag om hændelsen, tabet og om hvordan man som efterladt kommer videre i livet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tilmelding til foredraget, som koster 100 kroner, skal ske HER til FOF-Sønderborg.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. marts 2023 112, Gråsten

Politiet efterforsker mulig voldtægt i Gråsten

21. marts 2023 112

Politiet modtog lørdag aften en anmeldelse om en mulig voldtægt begået i Gråsten og de har i den forbindelse været på stedet og iværksat en efterforskning for at undersøge, om der er foregået et strafbart forhold. Det skriver politiet i en mail til SønderborgNYT. Politiet har endnu ikke afsluttet efterforskningen og har derfor på nuværende […]

Læs mere...