Folketingsvalget udskrevet

Her er de lokale kandidater

 

Foredrag: Når kroppen gør sjælen rask

18. marts 2014 Uncategorized

Kom til foredrag med Mads Fabricius i Sønderborghus onsdag den 26. marts klokken 19 og hør historien om, hvordan man kan gå fra at være en isoleret skizofrenipatient til at finde vejen tilbage til livet. En historie om en rejse, hvor motion satte gang i de processer, som i sidste ende førte til en raskmelding.sind2

Artiklen fortsætter under annoncen

Mads Fabricius er 26 år gammel. Umiddelbart kunne man tro, at han ikke havde lavet andet end at dyrke sport hele sin ungdom, men faktisk opdagede han først sportens glæder efter et langt og opslidende sygdomsforløb.

Mads fortæller om de tider, hvor han var allermest syg, og om hvordan han oplevede sin sygdom. Som syg mistede Mads kontakten til alle mennesker, bortset fra sine forældre. Folk forstod ikke, hvad der skete og trak sig tilbage. Derfor er det vigtigt for Mads Fabricius at fortælle om sin sygdom – og om, hvordan sporten blev hans redning, hvordan hans krop helbredte hans sjæl.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er Mads´ mission at være med til at sprede kendskabet til, hvor vigtig motion er i forbindelse med en psykisk sårbarhed, og forsøge at inspirere og motivere andre til at komme i gang med at bruge motion som en del af den enkeltes recovery proces.

Foredraget er gratis.

Af hensyn til begrænset antal pladser ønskes tilmelding til:

SIND Lokalafdeling Sønderborg

Formand Lars Andersen

Mail: LCAND@mail.dk  Telefon: 74 44 29 35.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. oktober 2022 FV22, Sønderborg

FV22: Statsministeren udskriver folketingsvalg – her er de lokale kandidater

5. oktober 2022 FV22

Statsminister Mette Frederiksen har netop udskrevet folketingsvalg og valgdagen er sat til den 1. november. I Sønderborg Kommune stiller seks lokale folketingskandidater op: Tidligere minister og nuværende folketingsmedlem Benny Engelbrecht stiller op for Socialdemokratiet, Byrådsmedlem Bo Kleis Christensen stiller op for Nye Borgerlige, Chris Preuss stiller op for Venstre, Dorthe Wildt stiller op for Liberal […]

Læs mere...