Foredrag: Når kroppen gør sjælen rask

18. marts 2014 Uncategorized

Kom til foredrag med Mads Fabricius i Sønderborghus onsdag den 26. marts klokken 19 og hør historien om, hvordan man kan gå fra at være en isoleret skizofrenipatient til at finde vejen tilbage til livet. En historie om en rejse, hvor motion satte gang i de processer, som i sidste ende førte til en raskmelding.sind2

Artiklen fortsætter under annoncen

Mads Fabricius er 26 år gammel. Umiddelbart kunne man tro, at han ikke havde lavet andet end at dyrke sport hele sin ungdom, men faktisk opdagede han først sportens glæder efter et langt og opslidende sygdomsforløb.

Mads fortæller om de tider, hvor han var allermest syg, og om hvordan han oplevede sin sygdom. Som syg mistede Mads kontakten til alle mennesker, bortset fra sine forældre. Folk forstod ikke, hvad der skete og trak sig tilbage. Derfor er det vigtigt for Mads Fabricius at fortælle om sin sygdom – og om, hvordan sporten blev hans redning, hvordan hans krop helbredte hans sjæl.

Det er Mads´ mission at være med til at sprede kendskabet til, hvor vigtig motion er i forbindelse med en psykisk sårbarhed, og forsøge at inspirere og motivere andre til at komme i gang med at bruge motion som en del af den enkeltes recovery proces.

Foredraget er gratis.

Af hensyn til begrænset antal pladser ønskes tilmelding til:

SIND Lokalafdeling Sønderborg

Formand Lars Andersen

Mail: LCAND@mail.dk  Telefon: 74 44 29 35.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
15. maj 2021 Gråsten, Samfund

BIOGAS: Svært for nogen at vide Nature Energy byggede uden at have fået lov

15. maj 2021 Gråsten

I Kværs sidder en undrende Hans Jørgen Vaarbjerg, som læste om forvaltningens redegørelse for sagsgangen omkring byggetilladelsen til Nature Energys biogasanlæg i Kværs og særligt, at redegørelsen viser, at forvaltningen først fik besked om, at byggeriet var i gang fik at vide fem uger inden Sønderborg Kommune på forlangende fra Miljø- og Fødevareklagenævnet forlangte byggeriet […]

Læs mere...