Foredrag: Når kroppen gør sjælen rask

18. marts 2014 Uncategorized

Kom til foredrag med Mads Fabricius i Sønderborghus onsdag den 26. marts klokken 19 og hør historien om, hvordan man kan gå fra at være en isoleret skizofrenipatient til at finde vejen tilbage til livet. En historie om en rejse, hvor motion satte gang i de processer, som i sidste ende førte til en raskmelding.sind2

Artiklen fortsætter under annoncen

Mads Fabricius er 26 år gammel. Umiddelbart kunne man tro, at han ikke havde lavet andet end at dyrke sport hele sin ungdom, men faktisk opdagede han først sportens glæder efter et langt og opslidende sygdomsforløb.

Mads fortæller om de tider, hvor han var allermest syg, og om hvordan han oplevede sin sygdom. Som syg mistede Mads kontakten til alle mennesker, bortset fra sine forældre. Folk forstod ikke, hvad der skete og trak sig tilbage. Derfor er det vigtigt for Mads Fabricius at fortælle om sin sygdom – og om, hvordan sporten blev hans redning, hvordan hans krop helbredte hans sjæl.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er Mads´ mission at være med til at sprede kendskabet til, hvor vigtig motion er i forbindelse med en psykisk sårbarhed, og forsøge at inspirere og motivere andre til at komme i gang med at bruge motion som en del af den enkeltes recovery proces.

Foredraget er gratis.

Af hensyn til begrænset antal pladser ønskes tilmelding til:

SIND Lokalafdeling Sønderborg

Formand Lars Andersen

Mail: [email protected]  Telefon: 74 44 29 35.

Skrevet af: Ole [email protected]
9. december 2023 Politik, Sønderborg

Økonomiudvalget skal tage stilling til Kommuneplan 2023 – 2035

9. december 2023 Politik

På onsdag skal Økonomiudvalget debattere og beslutte at godkende eller stemme imod Kommuneplanen, som rækker helt frem til 2035. Økonomiudvalget har tidligere besluttet at 14 perspektivområder til solceller og vindmøller skrives i Kommuneplan 2023-2035. På basis af drøftelser på temamøde fremlægger forvaltningen forslag til principper for vedvarende energiprojekter, VE-projekter – og dem skal Økonomiudvalget også […]

Læs mere...
>