Foredrag om hemmeligheden bag et langt og sundt liv

18. januar 2019 Samfund

Mad, mening og magiske øjeblikke, er en aktuel bog skrevet af Anette Harbech Olesen, der den 06.02.2019, gæster Sønderborg med sit foredrag: Hemmeligheden bag et langt og sund liv.

Anette Harbech Olesen vil i sit foredrag onsdag den 6 februar komme ind på, hvordan vi via valg af mad, søvn, tanker med mere kan påvirke vores sundhed og livsglæde.

Det er blot en velbevaret hemmelighed, hvordan vi aktiverer og nærer disse ressourcer.

Denne aften afsløres nogle af hemmelighederne, og du vil få velunderbygget viden og praktiske redskaber, så du kan navigere sundere og samtidig ha´ det rigtig godt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kom og vær med og lad dig inspirere til enkle og glædesfyldte tiltag, der kan have stor positiv betydning for et langt liv i sundhed og glæde.

Foredraget afholdes i Multikulturhuset og starter kl. 19.00.

Pris for deltagelse er 125 kr. pr. person.

Tilmelding skal ske HER til FOF-Sønderborg

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Byrådet skal godkende forandringer i forvaltningsstrukturen

6. december 2021 KV21

Gennem konstitueringsforhandlingerne er der løbende arbejdet på at ændre på kommunens forvaltninger og dermed på Styrelsesvedtægterne – og når det sker, så skal ændringerne godkendes på to byrådsmøder, der skal holdes med mindst seks dages mellemrum. Det første af møderne blev holdt i den forgangne uge og på torsdag skal forandringerne endeligt godkendes. Politikerne skal […]

Læs mere...