Foredrag: Omstilling til grøn energi vil koste hver dansker små 150 kroner

11. marts 2019 Erhverv

Mandag den 11. marts står ingeniørforeningen bag et foredrag i Alsion klokken klokken 16:30.

Her vil forskere fortælle, hvor billgt det rent faktisk er at lave en grøn omstilling i Danmark, skriver IDA Syd.

Dropper Danmark fossile brændstoffer som kul, olie og naturgas og fungerer som 100 procent grønt samfund i kampen mod globale klimaforandringer, vil udgiften til at holde hjulene kørende løbe op i rundt regnet 150 kroner ekstra om måneden perr dansker.

Højst.

Sådan lyder det samstemmende fra en række danske forskere. To af dem er Anders Winther Mortensen og Kasper Dalgas Rasmussen, der her vil holde foredrag om deres tanker og beregninger bag konklusionen, som understøttes af lignende resultater fra Energistyrelsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Om foredragsholderne

Anders Winther Mortensen og Kasper Dalgas Rasmussen er ansat af Syddansk Universitet på en særlig ordning, hvor kandidatuddannelsen så at sige er slået sammen med det efterfølgende arbejde med en ph.d.-afhandling. Forløbet varer i alt fire år.

De er uddannede civilingeniører, men på SDU Livscykluscenter finder man sammenhænge i et væld af forskellige forskningsdiscipliner og skaber overblik over eksisterende forskning, tal, målinger og rapporter fra autoriteter som f.eks. IPCC og sætter dem sammen på ny.

Artiklen fortsætter under annoncen

Læs mere HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
31. marts 2023 Uddannelse, Sønderborg

Festlige Melodi Grand Prix-timer på Ahlmann-Skolen

31. marts 2023 Uddannelse

Torsdag aften havde alle børnene fra Ahlmann-Skolens SFO og klub taget deres forældre med til skolen, så de også kunne opleve de små elevers årlige Melodi Grand Prix, hvor en del af børnene optræder og vindergruppen får æren af at have vandrepokalen stående i klassen indtil næste Melodi Grand Prix, som først er i 2024. […]

Læs mere...