Foreløbig 24 satser på at vinde Iværksætterprisen 2015

6. november 2015 Erhverv

Sønderborg Iværksætter Service har ikke haft den mindste føling med, hvor mange iværksættere, der ville deltage i konkurrencen om Iværksætterprisen 2015, hvor vinderen får 25.000 kroner.

Michael Hamann glæder sig over helt nye navne i ansøgerfeltet.

Michael Hamann glæder sig over helt nye navne i ansøgerfeltet.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Fredag klokken 13 er der 24 tilmeldte og det er både til vores konkurrence og til ungdomskonkurrencen og der kan komme flere endnu”, siger iværksætterchef Michael Hamann til SønderborgNYT. Tilmeldingsfristen udløber først ved midnat.

Konkurrencen for de unge iværksættere, hvor prisen er 5.000 kroner, står BC Syd for.

Lidt nerver på

Der har været lidt nervøsitet frem til fredag, fordi ingen har kunnet følge med i, hvor mange ansøgninger, der var og er på vej.

“Vi har ikke haft en tæller på vores hjemmeside, så vi kunne følge med i, hvor mange der downloadede ansøgningsskemaet, så vi har ikke haft den mindste anelse om deltagertallet”, siger Steen Bielefeldt til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Både Steen Bielefeldt og iværksætterchef Michael Hamann har sagt, at havde de selv deltaget, så ville de vente til sidste øjeblik med at sende skemaet.

“Iværksætterne finpudser på deres ansøgning til sidste øjeblik”, siger Steen Bielefeldt.

Helt nye ansigter

Ron Bader, der vandt prisen i 2014.

Ron Bader, der vandt prisen i 2014. Foto: Ole Kæhler

Artiklen fortsætter under annoncen

Blandt de ansøgere, der allerede har landet deres skema, der er der nogle, som både Steen Bielefeldt og Michael Hamann har mødt.

“Men der også nogle deltagere, som jeg aldrig har hørt om, og det er jo herligt, at der kommer nye ildsjæle på banen”, siger Michael Hamann.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk