Forening for iværksættere på Nord-Als

4. maj 2014 Erhverv

Mandag den 12. maj klokken 19.00 kan ildsjæle, der enten lige er begyndt med egen virksomhed eller kommende iværksættere, der endnu ikke har taget skridtet til at gøre deres idé til virkelighed, melde sig ind i Iværksætterforeningen Nord-Als.

dk/wp-content/uploads/2014/04/IMG_3638-300×300.jpg” alt=”Jan Callsens hjerte banker for mere liv i Nordborgs butikker.” width=”300″ height=”300″ /> Jan Callsens hjerte banker for mere liv i Nordborgs butikker.

Det er i Nordborghus , de kan gøre det.

Anne Dominik håber, der er ildsjæle, der ser fordelen i at man hjælper hinanden.

Anne Dominik håber, der er ildsjæle, der ser fordelen i at man hjælper hinanden.

Initiativet kommer fra Anne Dominik, der har erfaringer med, at iværksættere virkeligt kan hjælpe hinanden rigtigt meget inden og under en opstartsfase. Hun bakkes op af Jan Callesen, der selv har høstet en masse erfaringer som iværksætter.

– Jeg vil gøre mit til, at der kommer liv i de tomme lokaler i Nordborg og ser gerne, at der kommer flere arbejdspladser, siger Jan Callesen til Sønderborg Nyt.

Når ildsjæle, der arbejder på at skrue egen virksomhed sammen mødes, så kan de have stor glæde af hinanden – uanset den forskellighed, der ligger i deres ideer.

– Når det foreksempel handler om at kende en, der kender en, så har otte personer jo større netværk end to har, siger Anne Dominik til Sønderborg Nyt.

Tanken er, der også skal arbejdes sammen med de frivillige rådgivere i SET plus andre ressourcepersoner.

Drømmer du om at blive din egen chef og har du en idé, du vil arbejde med, så kom til infomødet, der munder ud i en stiftende generalforsamling, som holdes snarest muligt.

Hvis der er spørgsmål, så kan der ringes til Anne Dominik på telefon 6063 2911. Det er på samme nummer, du tilmelder dig.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk